Tytär kauhistui äitinsä "härskistä" joululahjasta: "Huusin todella kovaa"

Äidin viaton lahja sai tyttären kiljumaan kauhusta.

Kerri Roberts ajatteli hankkia tyttärelleen, 18-vuotiaalle Shelby Donovanille, jouluksi jotain käyttökelpoista, mutta päätyi sen sijaan aiheuttamaan tälle ikuiset traumat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Roberts nimittäin osti tyttärelleen pinkin mukinpidikkeen, jonka avulla tämä ei polttaisi kättään kuumaan mukiin. Valitettavasti kyseinen lahja näytti tyttären – ja aika monen muunkin silmissä – puhtaasti dildolta. 

Tytär jakoikin kuvan saamastaan lahjasta Twitterissä saatesanoin: "Äitini ojensi minulle lahjan, joten avasin sen. Huusin todella kovaa, koska luulin, että hän osti minulle dildon, mutta se olikin oikeasti Yeti-mukinpidike."

"Bisnestä päivällä, hauskanpitoa illalla"

Donovan kertoo Mashable-sivustolle, että avasi lahjan 30 sukulaisen katsellessa vieressä. Lahja oli tullut myöhässä, joten Donovan avasi suoraan Amazonilta tulleen paketin – ja valitettavasti hän avasi sen väärinpäin.

Sukulaisten mielestä Donovanin hämmennys oli hauskaa katsottavaa. Jopa isoäiti heitti vitsin: "Bisnestä päivällä, hauskanpitoa illalla."

Äiti ei ihan täysin ymmärtänyt tyttärensä väärinkäsitystä.

– Hän nauroi ja sanoi: "Mitä, luulitko, että hankkisin oikeasti sinulle dildon jouluksi?" Se oli aika hauska, outo ja unohtumaton hetki, joka oli ehdottomasti illan puhutuimpia asioita, Donovan totetaa.

Donovanin twiitti on ansainnut Twitterissä jo liki 200 000 tykkäystä. Luonnollisesti se on kerännyt osakseen myös hulvattomia kommentteja, kuten "Mikä tahansa on dildo, jos olet tarpeeksi rohkea".

Lähde: Mashable

***

Lue myös:

    Uusimmat