Leluvalinta osoittautui karmivaksi mokaksi – äiti kertoo, kuinka Leo-poika säikähti perin pohjin: ”10 vuoden päästä keskustelemme tästä terapiassa”

Äiti ajatteli ilahduttaa pientä poikaansa lelulla, joka juoksee sitä lujempaa, mitä kovempaa sille huutaa. Idea osoittautui huonoksi.

Näin joulun alla moni vanhempi pohtii, miten parhaiten voisi jälkikasvua jouluna ilahduttaa, erilaisia leluja kun on monenlaisia. Erikoisella hittilelulla tilannetta lähestynyt Hilary Hard jakoi Facebookissa "valtavan äitimokansa".

Hilary kertoo bonganneensa Amazonin alennusmyynistä Yellies-nimisen lelun, jonka ideana on, että mitä kovempaa lelulle huutaa, sitä lujempaa se kipittää.

– Koska olen luonnollisesti kovaäänisen ja riehakkaan lapsen äiti, ajattelin, että se olisi täydellinen joululahja... no, en voinut odottaa jouluun asti, pienen Leo-pojan äiti kirjoittaa.

"Leo alkoi huutamaan"

Niinpä malttamaton äiti avasi lelun paketistaan jo hyvissä ajoin ennen juhlapyhiä ja päätti testata sitä.

– Olen ihmeissäni siitä, kuinka voimakas sen pieni moottori on... kuinka nopeasti sen pienet jalat kipittävät... kuinka sen karmivat, pienet silmät hehkuvat kauniin radioaktiivisen vihreän sävyssä. Niinpä päätin kutsua Leon paikalle. Hän katsoo sitä, taivuttaa pientä päätään sivuttain, äiti kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän jälkeen tapahtumat olivatkin yhtä kaaosta, sillä Leolla ei ollut aavistustakaan siitä, mihin lelu pystyi.

– Ja sitten, tietenkin, huusin sille. Hämähäkki lähti juoksemaan. Leo alkoi huutamaan... mitä kovempaa hän huusi, sitä lujempaa hämähäkki jahtasi häntä. Hän juoksi. Ja tässä vaiheessa huomasin hauskan pienen ominaisuuden, jossa hämähäkillä on taipumus pysähtyä yhtäkkiä.... se pysähtyy pariksi sekunniksi... pyörähtää useita arvaamattomia pyörähdyksiä... ja kääntyy sitten sinne, mistä ikinä aistiikin ääntä... ja lähtee siihen suuntaan. Lisää huutoa. Hämähäkki juoksi lujempaa. Leo oli perääntynyt nurkkaan, kun murha hehkui vihreänä pienen "Skadoodlen" silmissä, äiti kuvailee.

VIDEO: Ehkä sittenkin käpylehmä? Näin sen teko onnistuu lapsilta. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

2:21

"10 vuoden päästä keskustelemme tästä terapiassa"

Tapaus sai äidin myöntämään, ettei hankinta ollut hänen parhaita päähänpistojaan.

– Lyhyesti sanottuna, ehkä pieni elektroninen hämähäkki, jonka virtalähde saa ravintonsa kauhun huudoista, ei ole paras joululahja pienelle lapselle. 10 vuoden päästä keskustelemme tästä terapiassa.

Hilaryn päivityksellä on huikeat 512 000 tykkäystä. Päivitystä on kommentoitu 190 000 kertaa ja sitä on jaettua yli 358 000 kertaa. Päivitys jaettiin myös suositulla Love What Matters -sivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja