Amerikkalaisnainen muotoili jouluvalot katolleen härskillä tavalla – valtava penis ei miellyttänyt kaikkia: "Anteeksi, naapurit"

Jouluvalot tekevät tästä pullosta vastustamattoman kauniin 0:46
Jouluvalot tekevät tästä pullosta vastustamattoman kauniin.

Amerikkalaisnainen asetteli jouluvalonsa tavalla, joka varmistaa sen, ettei joulupukin reki ainakaan hänen katolleen laskeudu.

Kansasissa asuvalla Shelby Gashilla, 24, on ilmeisen kova tavoite päästä joulupukien tuhmien listalle, kertoo New York Post. Nainen muotoili nimittäin jouluvalot katolleen härskillä, joskaan ei kovin mielikuvituksellisella tavalla.

– Anteeksi, naapurit... Tunsin tarvetta tehdä valtavan peniksen katolle, Shelby kirjoitti Facebookissa ja julkaisi toki myös havainnollistavat kuvat taidonnäytteestään.

Mukaan hän liitti kuvakaappauksen myös tekstiviestikeskustelusta isänsä kanssa, jossa tytär pyysi lupaa symbolin tekemiseen. Lupa heltisi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Pian naisen pihalla olikin jo paikallinen tv-reportteri raportoimassa naapureiden valituksista fallossymbolia koskien.

– Ihmisten mielestä se on hulvaton. Ihmiset pysähtyvät keskellä yötä ottamaan kuvia ja nauramaan. Heidän mielestään se on todella hauska, Shelby vakuuttaa WDAF:n haastattelussa.

"Toivoisin, että olisin naapurisi"

Somessa vitsi naurattikin monia.

– Nainen, jonka sukunimi on Gash, laittaa ison peniksen katolleen. Olenko ainoa, joka näkee ironian? naureskeli eräs kommentoija.

Gash on englanniksi alatyylinen ilmaus naisen alapäälle.

– Toivoisin, että olisin naapurisi. Olisin tukenut sinua ja laittanut tissit katolleni, kommentoi eräs temppua ihaillut.

Kaikki somekommentoijat eivät pitäneet tempausta hauskana.

– Okei. Sait huomiota, jota halusitkin. Olet aikamoinen idiootti, kommentoi yksi.

– Sinun täytyy todellakin kasvaa aikuiseksi, totesi toinen.

"Vitsi, joka väljähtyy aika nopeasti"

Naisen naapuritkaan eivät kuitenkaan ole nähneet jättipeniksen huvittavaa puolta.

– Se on vitsi, joka väljähtyy aika nopeasti, naapuri Marcelo Vergara totesi haastattelussa, eikä pitänyt valofallosta joulun hengen mukaisena.

Marcelon Christi-vaimo huomautti myös, ettei valtava valopenis ole sopiva pienten lasten silmille. Tätä mieltä olivat myös muut naapurit. Lopulta neljän päivän jälkeen Shelby sammutti valot peniksestä valitustulvan myötä. Erityisesti valituksissa korostui juurikin taidonnäytteen sopimattomuus pienille lapsille.

– Anteeksi, jos tämä oikeasti vaivaa ihmisiä – yritän vain pitää hauskaa, Shelby totesi.

Lähteet: WDAF, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat