2-vuotias sai syntymäpäivänään "luuserikakun" – lapsen reaktiosta hitti: "Kirjaimellisesti itken naurusta"

shutterstock_401846923
Kuvituskuva. Shutterstock

Kuva pettyneestä lapsesta naurattaa somessa leipomossa sattuneen inhimillisen virheen vuoksi, kertoo uutissivusto Fox News

Videolla ohje perinteiseen täytekakkuun, jonka jopa 5-vuotias lapsi osaa tehdä!

Lempinimestä tulikin haukkumasana

Melin Jones oli tilannut 2-vuotiaalle tyttärelleen syntymäpäiväkakun leipomosta. Perheenäiti oli toivonut, että kakun kuorrutteessa olisi tyttären hassu hellyttelynimi.

Lizin lempinimi on Lizard (suom. lisko). Kun purin  autosta tavaroita, vilkaisin kakkua nopeasti ja huomasin, että nainen oli kuullut lizard-sanan virheellisesti loser-sanana (suom. luuseri), perheenäiti kirjoitti Facebook-julkaisunsa yhteydessä.

– Joten, tässä on lapseni ja hänen luuserikakkunsa, äiti kirjoitti pilke silmäkulmassaan.

Mutrusuinen päivänsankari

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Melin otti kuvan tyttärestään kakun äärellä, ja tämän kasvoilla paistaa valtaisa pettymys.

Todellisuudessa Liz ei osannut lukea tai edes ymmärtänyt, mitä luuseri tarkoittaa. Vanhemmat eivät olleet puhuneet virheestä päivänsankarille mitään. 

Mutrusuinen Liz oli mitä ilmeisemmin vain päiväunien tarpeessa ja pettynyt ilme johtui muista syistä, kuten väsymyksestä

– Tämä oli minun mokani, kun en tarkistanut kakkua, kun hain sen – ei siis naisen, joka kuuli minut väärin, Melin korostaa.

"Itken naurusta"

Melin oli aluksi ollut järkyttynyt sekaannuksesta, mutta pienoisen alkujärkytyksen jälkeen hän osasi nauraa leipomon tekemälle mokalle.

Niin osasi nauraa moni muukin, sillä kuvasta tuli suoranainen sensaatio. Sen lisäksi, että alkuperäinen kuva sai lukuisia tykkäyksiä, väärinkäsitys poiki keskusteluja Reddit-keskustelupalstalla. 

Some-käyttäjät intoutuivat taiteilemaan kuvasta myös toinen toistaan hauskempia meemejä.

– Kirjaimellisesti itken naurusta, eräs kommentoi itkunauru-emojien kera. 

– Hänen kasvonsa kertovat kaiken, toinen hykerteli. 

Melin paljastaa, että hankki prinsessalleen uuden syntymäpäiväkakun – tällä kertaa ilman minkäänlaista tekstiä virheiden välttämiseksi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Facebook

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!