Äidin epätavallinen ratkaisu saa lapset pysymään sängyssä – "En tiedä, miten jokin voi olla niin hauskaa ja niin väärin samaan aikaan"

1:02
KATSO MYÖS: Taapero kertoi leikkivänsä "ötökällä" - isän kauhunkiljahdus tallentui kameraan.

Video paljastaa, miten muovinen hanhi pelästytti pojat takaisin omaan huoneeseensa.

Jos sinullakin on hankaluuksia saada lapsesi pysymään pedissä nukkumaan menon jälkeen, yksi vaihtoehto on kokeilla tätä amerikkalaisnaisen hulvatonta niksiä.

Utahissa asuva Taylor Bliss asetti huoneen jakavien lastensa, 5-vuotiaan Bentleyn ja 3-vuotiaan Caydinin oven taakse muovisen hanhen. Bliss jäi kuvaamaan, kuinka alituisesti sängyistään karkailevat pojat reagoisivat uuteen ovivahtiin ja latasi videon sitten TikTok-sovellukseen.

Yli 11 miljoonaa katselukertaa saanut video on kerännyt kommenttien perusteella monet naurut.

Anopin hämmentävä lahja pääsi hyötykäyttöön

Bliss kertoo Today-julkaisulle anoppinsa tuoneen muovisen hanhen heidän kotiinsa ja Blissin nuorimmainen oli pelästynyt sitä kovasti.

– Ajattelin, että tulen pitämään sen kanssa hauskaa myöhemmin, Bliss kertoo.

Hauskuus yhdistyi hyödyllisyyteen, kun Bliss asetti hanhen poikien oven taakse ikään kuin portsariksi. TikTokiin ladatulla videolla Caydin avaa huoneen oven, päästää pelästyneen kiljauksen ja sulkee sitten nopeasti jälleen oven.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Poikani nousevat jatkuvasti sen jälkeen, kun olen laittanut heidät jo sänkyihin. "Äiti tarvitsen juotavaa. Äiti tarvitsen toisen halauksen. Äiti, en sanonut hyvää yötä koiralle." Tekosyitä on vain loputtomasti. En pysty uskomaan, että suunnitelmani oikeasti toimi, Bliss kertoo.

TikTokin käyttäjät uskovat lasten joutuvan terapiaan

Liki 9000 kommenttia TikTokissa kerännyt video on otettu pääsääntöisesti vastaan huumorilla, vaikka moni käyttäjä toteaakin, että pojat päätyvät vanhempana terapiaan keskustelemaan kyseisestä hanhesta.

– En tiedä, miten jokin voi olla niin hauskaa ja niin väärin samaan aikaan, eräs käyttäjä kommentoi.

– Minun tyttäreni vain seisoisi tuossa ja huutaisi, kunnes tulisin pelastamaan hänet, toinen toteaa.

– Olen 22-vuotias ja reagoisin samalla tavalla, kolmas paljastaa. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja