Mainos

Työttömien kampanja käynnistyi Turusta

Työttömät lähtevät julistamaan kotimaisuuden sanomaa. Pro Suomi -kampanja tekee kierroksen Suomen ympäri.

Turun torille tänään kokoontuneet työttömät polkaisivat käyntiin valtakunnallisen Työttömien liikekannallepano -tapahtumien sarjan. Tempauksia järjestetään eri puolilla maata ja ne huipentuvat toukokuun viimeisenä päivänä Helsingissä järjestettävään päätapahtumaan.

Tapahtumien pääsanoma on suomalaisuuden suosiminen. Työttömien Valtakunnallisen Yhteistoimintajärjestön TVY:n hanke Pro Suomi innostaa ostamaan kotimaisia tuotteita ja tukemaan työpaikkojen pysymistä Suomessa. Samalla kerätään nimiä Pro Suomi -listaan, joka luovutetaan presidentti Tarja Haloselle.

Kansalaisten pitäisi myös vaatia palvelua niin kahviloissa, vaatetusliikkeissä kuin muissakin paikoissa, joista työtekijöitä on vähennetty, korostaa TVY:n puheenjohtaja Lea Karjalainen.

Turusta työttömien ydinjoukko lähtee kiertämään Porin, Lapuan, Kokkolan, Jyväskylän ja Tampereen kautta Helsinkiin. Terveisinä Helsinkiin toimitetaan työttömiltä tarpeettomaksi jääneitä työrukkasia. Liikekannallepanoja järjestetään vielä myös Kuopiossa ja Mikkelissä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.