Työpaikka jouduttiin sulkemaan koronavirustapauksen vuoksi – sitten paljastui jotain yllättävää: "Ei näin voi tehdä toisille"

1:53
Koronavirus näkyy myös velkaneuvonnan tarpeessa. Aiheesta lisää videolla.

Mies toi töihin tekaistun viestin lääkäriltä. Viestissä väitettiin, että hänellä oli koronavirus. Tapauksesta kertoo muun muassa WCTI 12 -sivusto.

Yhdysvaltalainen Jeffrey Travis Long pidätettiin sen jälkeen, kun oli käynyt ilmi, että hän oli toimittanut töihin väärennetyn viestin lääkäriltä, jossa väitettiin, että hänellä oli koronavirus. Paperin oli mukamas kirjoittanut Pohjois-Carolinan Ashevillessa sijaitsevan sairaalan lääkäri.

Työpaikka kiinni muutamaksi päiväksi

Koko työpaikka, Sitel Corporation -yritys, jouduttiin sulkemaan viideksi päiväksi desinfioimista varten. 

– En tiedä, miten paljon maksoi puhdistaa koko rakennus, mutta kyseessä oli suuri summa, Spartanburgin alueen sheriffi Chuck Wright kertoi tiedotustilaisuudessa.

– Se maksoi paljon enemmän kuin sata dollaria.

Lisäksi Jeffrey oli käynyt lastensa koululla ollessaan ”sairas”. Heräsikin huoli siitä, että muut lapset ja perheet olisivat saattaneet altistua virukselle.

Sai potkut ja rikossytteet

Sairaalasta kerrottiin tutkijoille, että he eivät olleet nähneet Jeffreyta viimeisen kahden viikon aikana. Lisäksi paperista puuttui hoitolaitoksen virallinen leima. Inmanin poliisipäällikkö Keith Tucker kertoo, että kyseinen sairaala ei edes tehnyt koronavirustestejä vielä silloin, kun Jeffrey oli väittänyt.

– Minusta näyttää siltä, että tämä kaveri halusi vain kahden viikon palkallisen loman, sheriffi Wright tuumi.

– Ei näin voi tehdä toisille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

31-vuotias Jeffrey pidätettiin torstaina. Hän sai syytteen muun muassa väärennysrikoksesta. Yritys kertoo tiedotteessa, että Jeffrey ei enää ole heidän palkkalistoillaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja