Mainos

Työntekijöiden ilkeydestä kommenttivyöry - Osuuskauppa etsii tarinan vanhusta

Kuopiolaisen Hesburgerin työntekijöiden ilkeä käytös makkaraperunansa pudottanutta vanhusta kohtaan on kerännyt kommenttivyöryn MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

"Ei kyllä ihan joka päivä tulee vastaavaa tilannetta vastaan että nuorehko ihminen ostaa tuntemattomalla vanhemmalle ihmiselle ruokaa omasta pussista. Hieno teko minun mielestä."

"Ihan tuli kyynel silmään. Voikun aina huomaisimme toisemme ja auttaisimme. Ja sinulle, joka palvelet asiakastyössä, hymyä huuleen ja auttamismieltä. Se on tärkeintä!"

Päivityksessään kuopiolainen Emma Kokkonen näkee, kuinka Hesburgerin kassalle tulee iäkäs mies, joka tilaa makkaraperunat. Kun mies menee ottamaan ketsuppia, tarjotin lipeää ja ruoka tippuu lattialle. Työntekijät purskahtavat nauruun. Kokkonen menee miehen kanssa kassalle ja ostaa tälle uudet perunat. Mies halaa Kokkosta ja itkee.

Monelle tuli uutisesta mieleen parin viikon takainen tapaus Hyvinkään Robert’s Coffeesta, jossa jonossa ollut nainen haukkui edellään ollutta, liikuntavammaista tyttöä.

"Hienoa Emma  on meidän nuorissa hyviä ihmisen alkuja, kiitos Emmalle ja Saulille sekä kaikille jotka auttavat apua tarvitsevaa. Toivottavasti näiden ylin johto antaa potkut naureskelijoille, sehän kertoo paljon näiden luonteesta. Pilkka tulee osumaan omaan nilkkaa, sillä paha saa aina palkkansa!"

"Emma ja Sauli Fay ovat molemmat nuoria ihmisiä, joten iästä ei ole kiinni omaako sydämen sivistystä. Heillä on ollut hyvä esimerkin näyttäjä, arvelen."

Osuuskauppa PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen kirjoittaa Emma Kokkosen kertomuksen kommenteissa, että he yrittävät yhä tavoittaa tarinan vanhusta.

"Aiempaan kommenttiini liittyen luonnollisesti haluaisin sosiaalisen median voimalla saada myös apua tilanteessa uhriksi joutuneen mieshenkilön tavoittamiseksi. Sitkeistä yrityksistämme huolimatta emme ole kyseistä asiakasta onnistuneet tavoittamaan ja toivoisinkin hänen ilmoittautuvan joko suoraan minulle / kyseiseen toimipaikkaamme asian oikaisemiseksi."

Kursiivilla olevat kommentit poimittu MTV Uutisten sekä Emma Kokkosen julkisesta Facebook-keskustelusta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.