Nainen haukkui törkeästi kehitysvammaista kahvilassa - näin toimi myyjä

Sosiaalisessa mediassa leviää vauhdilla kahvilatyöntekijä Sauli Fayn kirjoitus. Fay kertoo kuinka hän oli kieltäytynyt lopulta myymään naisasiakkaalle kahvia tämän haukuttua kehitysvammaista asiakasta hirveällä kielellä. 

Kahvilan jonossa ollut nainen oli Fayn mukaan alkanut jakaa kärkkäitä mielipiteitään edessään olleesta nuoresta, lievästi kehitysvammaisesta tytöstä.

- Vanhempi nainen jatkoi asiakkaani haukkumista ystävälleen niin hirveillä sanoilla ja kielenkäytöllä, etten muista kuulleeni yhtä kamalaa puhetta koskaan, Sauli kirjoittaa Facebook-kirjoituksessaan. 

Fay oli pyytänyt naista lopettamaan haukkumisen, mutta tilanne oli vain olkien kohautuksen jälkeen yltynyt entisestään.

- Tuollaisten ei kuuluisi elää, nainen oli sanonut suoraan kehitysvammaiselle tytölle. 

"Vedet nousivat silmiini"

Sauli Fay kertoo järkyttyneensä naisen jatkaessa haukkumistaan. 

- Vedet nousivat silmiini, sillä en olisi koskaan voinut kuvitella, että kukaan sanoo kenellekään noin päin kasvoja, Sauli kirjoittaa.

Fay oli uudemman kerran ja kovempaan ääneen pyytänyt naista lopettamaan haukkumisen ja pyytämään tytöltä anteeksi. Kun anteeksipyyntöä ei kuulunut, päätti tarjoilijana ollut Fay kieltäytyä palvelemasta naisia.

Haukkumisen vaihduttua Fayta kohtaan, oli hänen asiakaspalveluroolinsa omien sanojensa mukaan murtunut. Fay kirjoittaa anteeksi pyytäen, että olisi voinnut valita sanansa toisinkin, mutta oli käskenyt naisten "Painua v******."

Sauli Fay haluaa kirjoituksellaan muistuttaa ihmisiä puolustumaan niitä, jotka eivät siihen itse kykene, ja kysyy samalla, että kuka opettaisi aikuisia olemaan kiusaamatta?

- Tästä viisastuneena, olen mielelläni paska asiakaspalvelija, Fay päättää kirjoituksensa. 

Robert's Coffeelta vahvistetaan tapahtumat MTV Uutisille.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja