Twilight-fanien unelmat toteen – nyt voit yöpyä Bellan kodissa!

AirBnB-sivustolla vuokrataan Twilight-elokuvan kuvauksissa käytettyä taloa.

Twilight-elokuvasaaga päättyi noin seitsemän vuotta sitten, mutta nyt faneilla on mahdollisuus sukeltaa takaisin elokuvien maailmaan.

AriBnB-asuntovuokrasivustolla on esillä talo, jota käytettiin Twilight-elokuvien ja -kirjojen päähahmo Bella Swanin talona Twilight-elokuvissa. Kyseisessä talossa kuvattiin myös sisällä ensimmäisessä elokuvassa, joka ilmestyi vuonna 2008.

Talo on jopa sisustettu uudelleen näyttämään samalta, kuin se Twilight-elokuvassa näytti. Omistajat ovat jopa lisänneet joihinkin huoneisiin elokuvasarjan päätähtiin lukeutuneiden Kristen Stewartin ja Taylor Lautnerin pahvisia versioita lisäämään illuusiota. Kuvia ja muuta tietoa talosta näet täältä.

Talo sijaitsee Saint Helensin kaupungissa Oregonissa, eikä suinkaan Washingtonin osavaltiossa, kuten itse elokuvassa. Saint Helens on lyhyen matkan päässä Oregonin suurimmasta kaupungista Portlandista.

Talossa yöpyminen kustantaa AirBnB-sivuston mukaan 296 euroa yöltä arkipäivinä ja 395 euroa yöltä viikonloppuisin. Talo on vuokrattava itselleen vähintään kahden yön ajaksi, joten yhden yön visiittejä Bellan taloon ei pääse tekemään. Kyseessä ei ole mikään pieni talo, vaan sen sisältä löytyy jopa viisi makuuhuonetta.

Lue myös:

    Uusimmat