Mainos

TV-Tampere etsii uusia osakkaita

Suomen ainoa kaupallinen aluetelevisioasema TV-Tampere etsii uusia osakkaita. Pääomistaja Seppo Sisättö tarjoaa aseman taustayhtiöstä Skycom Oy:stä myyntiin noin 20 prosentin osuutta.

Yhtiöllä on kaikkiaan 2 200 osaketta, joista myydään noin 450 osaketta. Yhden osakkeen hinta on 5 000 markkaa. Kaupan olevan osake-erän kokonaishinta on runsaat kaksi miljoonaa markkaa. Sisättö aikoo käyttää osakemyynnistä saatavat varat yhtiön pääomarakenteen vahvistamiseen antamalla yhtiölle pääomalainan.

Seppo Sisätön mukaan hän on toimilupahakemuksessaan ilmoittanut pyrkivänsä vähentämään omistusosuutensa yhtiöstä 51 prosenttiin. Nyt Sisättö omistaa Skycomista 72 prosenttia. Lokakuussa omistajaksi tulleen Sitran omistusosuus on kymmenen prosenttia. Yhtiöllä on lisäksi kymmenkunta muuta osakasta.

Kolme vuotta sitten aloittaneet TV-Tampereen näkyvyysalue kattaa lähes koko Pirkanmaan. Näkyvyysalue ulottuu 40-60 kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Lähetykset tavoittavat noin 310 000 pirkanmaalaista. Aseman suosituin ohjelma on Pirkanmaan paikallisuutiset. Uutisia seuraa päivittäin noin 95 000 katsojaa. Skycom on hakenut paikallistelevisiolupia myös Helsinkiin ja Turkuun.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.