Tv-tähti Jay Leno hakee vaimonsa edunvalvojaksi tämän dementiadiagnoosin jälkeen

Juontaja Jay Leno on hakenut vaimonsa Mavis Lenon edunvalvojaksi. Mavis kärsii dementiasta.

US Weeklyn vahvistamien tietojen mukaan tv-tähti Jay Leno, 73, on hakenut vaimonsa Mavis Lenon, 77, edunvalvojaksi. Jay jätti pyynnön 26. tammikuuta. 

Mavis kärsii dementiasta, mikä on edunvalvonnan hakemisen perusteena. 

Jay tai Mavis eivät ole julkisesti puhuneet edunvalvonnasta, josta järjestetään kuulemistilaisuus huhtikuussa, tai ylipäätään Mavisin dementiasta.

Pari on ollut naimisissa lähes 44 vuotta. Jay ja Mavis menivät naimisiin vuonna 1980 tavattuaan alun perin komediaklubilla.

– Nai ihminen, joka toivoisit voivasi olla, joka on kiltti ja jolla ei ehkä ole niitä vikoja, mitä vikoja sinulla on. Se on toiminut minulle, joten minusta nain täydellisen ihmisen. Se toimi hyvin, Jay on kertonut aiemmin.

Vuonna 2022 Jay sai vakavia, toisen asteen palovammoja kasvoihinsa ja ylävartaloonsa, kun hän oli korjaamassa autoaan autotallissa ja auto syttyi yhtäkkiä palamaan. Jay vietiin sairaalaan Mavis vierellään sen jälkeen, kun hän oli käynyt kotona hakemassa vaimonsa. Jay vietti yhdeksän päivää West Hillsin sairaalan Grossman Burn Centerissä, Los Angelesissa.

Jay tunnetaan parhaiten isännöimästään The Tonight Show -ohjelmasta. Hän juonsi ohjelmaa 1992–2009 sekä 2010–2014. Hän on juontanut myös omaa nimeään kantavaa The Jay Leno Show -talk show’ta. Niin ikään hänet tunnetaan rakkaudestaan autoihin: hän omistaa arviolta 180 autoa ja 160 moottoripyörää.

Lähde: US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat