Tuulinen päivä yllätti Englannissa – Emilyn seinään rysähti todellinen "makuuhuoneyllätys"

Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi:"Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa" 1:52
Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

Emily nousi pienimuotoiseksi somejulkkikseksi paljastettuaan netissä, että hänen kotinsa julkisivuun oli jostakin ilmestynyt kokonainen sänky.

Eräänä iltana englantilainen Emily Beattie havaitsi, että hänen talonsa julkisivu on muuttunut. Omituista kyllä, Emilyn talon seinään oli ilmestynyt sänky, kertoo Leeds Live.

"Kuka sitten dumppasikaan vanhan sänkynsä rungon..."

Näystä hämmentynyt Emily nappasi kuvan sängystä, joka roikkui hänen kotinsa ulkoseinällä. Naisen analyysin mukaan kova tuuli oli paiskannut sängyn taloa vasten.

– Kuka sitten dumppasikaan vanhan sänkynsä rungon Hyde Parkin lähelle, voitko valita ensi kerralla vähemmän tuulisen päivän, jotta se ei jää kiinni taloni seinään, pliis, Emily kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

Sänky. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En koskaan ajatellut, että jäte päätyisi uutisiin"

Pian Emily havaitsi, että hänen yllätyssänkynsä on kuuluisa. Kuvat keräsivät satoja ihmetteleviä reaktioita. Emilyn puhelin täyttyi huvittuneista kommenteista.

– En koskaan ajatellut, että jäte päätyisi uutisiin, huvittunut Emily kuvaili haastattelussa.

Hän kertoo törmänneensä sänkyyn ensimmäisen kerran perjantai-iltana.

– Ajattelin vain "hetkinen, mitä tuossa seinässä on?", hän kertoo.

Emily tunnusti Yorkshire Evening Postille, että oletti hetken ajan vain hallusinoivansa.

– Se oli jotenkin hypännyt kaksimetrisen aidan yli ja lävistänyt itsensä valoon, Emily kuvaa huvittuneena.

Myöhemmin sänkyyn ilmestyi teksti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hökötys sai vielä tunnelmavalaistuksenkin

Samana iltana sänky sai tunnelmavalaistuksen: sen alle oli nimittäin jäänyt ulkovalo.

– Menin myöhemmin ulos ajatellen, ettei tämä voi enää muuttua hauskemmaksi, mutta niin se vain oli muuttunut, Emily kuvaa.

Hän odottaa nyt vuokranantajaansa, jota on pyytänyt poistamaan sängyn. Sillä aikaa peti roikkuu ohikulkijoiden huvituksena.

Lue myös:

    Uusimmat