Mainos

Tuulettimet lopussa lähes koko Suomesta

Suomalaiset ovat tyhjentäneet kauppojen hyllyt tuulettimista. Esimerkiksi tänä aamuna Helsingissä Kampin ostoskeskuksessa tuulettimia ostettiin jonoksi asti, ja asiakkaita alkoi kertyä kaupan edustalle jo heti aamukahdeksan jälkeen. Monet toivoivat tuulettimesta edes pientä helpotusta tukalaan helteeseen.

Yksi aamun jonottajista oli Lotta-Maria Suomalainen, joka kaipasi viileyttä pieneen yksiöönsä.

- Kyllä ehdottomasti haluan helpotusta. Asun pienessä yksiössä kuudennessa kerroksessa eikä siellä ole minkäänlaista ilmanvaihtoa. En ole pystynyt yöllä nukkumaan, Suomalainen kertoo.

Kampin ostoskeskuksen liikkeeseen tullut uusi tuuletinerä kaikki 140 tuuletinta revittiin käsistä alle minuutissa - eikä kaikille halukkaille riittänyt loppujen lopuksi tavaraa.

Tuuletinta hakemassa olleella Henry Hirnillä oli huono onni.

- Ne näköjään pääsivät jo loppumaan. Ilmeisesti tämä liike aukesikin yhdeksän aikaan. Se on kuin yrittäisi hakea konserttilippuja eli ne ovat menneet ennen kuin ovat ehtineet tullakaan, harmitteli Hirn.

Viime päivien hurjat helteet ovat ajaneet elektroniikkaliikkeet ahtaalle, sillä tuotteille on kysyntää mutta tavaraa ei. Joihinkin kodinkoneliikkeisiin odotellaan vielä pieniä tuuletineriä, mutta helpotusta havittelevien kannattaa olla nopeita - nekin viedään käsistä käytännössä samantien.

Lue myös:

Katso Kristian Svenssonin juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.