Mainos

Tutkimus: Karvaisilla miehillä enemmän seksiä

Uusi tutkimus osoittaa, että naiset ovat villinä miehiin, joilla on kasvokarvoitusta.

Australialaistutkimuksen mukaan naiset pitävät miehiä, joilla on kasvokarvoitusta muita viehättävimpinä. Myös miehet olivat sitä mieltä, että he tuntevat itsensä komeammaksi karvoilla. Sekä miehet että naiset uskoivat, että miehet joilla on karvoitusta saavat enemmän seksiä.

Tutkimukseen osallistuneista naisista kuusi kymmenestä piti karvaisia miehiä seksikkäämpinä kuin siloposkisia. Kaksi kolmesta miehestä piti naisonnea parempana niillä miehillä, joilla on kasvokarvoitusta. Miehistä 76 prosenttia piti karvaisia miehiä myös mielenkiintoisimpina ihmisinä.

Vinkit ehompaan karvoitukseen

Miehen kasvokarvoituksen merkitystä ei kannata aliarvioida. Huoliteltu karvoitus tekee miehestä arvokkaamman ja kypsemmän näköisen, kauneusalan yrittäjä Amy Komorowski kertoo.

Minkälainen karvoitus tahansa ei kuitenkaan kelpaa. Naisia miellyttää Brody Jennerin ja Bradley Cooperin kaltainen karvoitus, ei Joaquin Phoenixin resulook, joka nähtiin tähdellä vielä muutama kuukausi sitten.

Komorowski kertoo, kuinka miehet voivat trimmata itselleen kuuman lookin.

– Etsi hyvä parturi, joka osaa trimmata kasvojen karvoitusta. Tämän jälkeen pidä tyyli siistimällä sitä kotona aina takaisin muotoonsa. Muuta parranajokoneen asetukset niin, että saat haluamasi pituuden - oli se sitten sänki tai koko parta. Käytä pientä kampaa tai jämäkkää hammasharjaa pitääksesi karvoituksen tasaisena ja ojennuksessa.

– Voit käyttää samaa shampoota ja hoitoainetta mitä käytät hiuksiisi. Kasvokarvoitus on usein karheampaa ja enemmän epäjärjestyksessä kuin hiukset, joten ylimääräinen hoitoaine voi olla tarpeen, Komorowski vinkkaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: ivillage.com, sify.com

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.