Turisti sai sakot käytettyään rannalla liian pieniä bikinejä: "Se oli kirjaimellisesti naru"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Bikinien valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Taiwanilaisnainen sai sakot, koska käytti lomamatkallaan "liian pieniä" narubikinejä.

Taiwanilaisnainen sai sakot uima-asunsa vuoksi. Filippiineillä matkailleelle naiselle lätkäistiin sakot, koska hänen bikininsä olivat "liian pienet".

Kuva naisesta levisi Facebookissa sen jälkeen, kun useat sivulliset olivat bonganneet hänet rannalta Boracayn turistisaarella. Naisen uima-asu päätyi lopulta myös viranomaisten silmien eteen, kertoo AOL

Kuvia naisesta levisi netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alueella "eroottisten ja rivojen" kuvien levittäminen on kielletty.

"Se oli kirjaimellisesti naru"

Alueen poliisipäällikkö Jess Baylon kertoo, että viranomaiset yhyttivät naisen hotellista miesystävänsä kanssa.

– Useat asukkaat ja turistit ottivat kuvia hänestä keskiviikkona ja torstaina sen vuoksi, mitä hänellä oli yllään. Se oli kirjaimellisesti naru, Baylon kommentoi.

Sai sakot

Nainen, mies ja jopa hotellin henkilökunnan jäsen vietiin kuulusteltaviksi. Nainen kertoi poliisille, ettei uima-asussa ole vikaa, ja se on vain hänen tapansa ilmaista itseään ja "tuntea olonsa mukavaksi". Nainen kertoi käyttävänsä samaa asua kotona Taiwanissa.

Nainen sai noin 50 Yhdysvaltain dollaria vastaavat sakot asunsa vuoksi.

Baylon huomauttaa, että paikallisessa, konservatiivisessa kulttuurissa narubikinit eivät sovellu ranta-asuksi, ja turistien tulisikin kiinnittää tähän huomiota.

Lue myös:

    Uusimmat