"Smurffiksi" muuttunut Alisha ihmettelee uusia bikinejään – niissä ei voikaan uida: "Kerta kaikkiaan naurettavaa"

Nainen tyrmäsi ostamansa bikinit julkisesti, kun tajusi, ettei niissä voi uida. Selvisi, että bikinit olikin tarkoitettu vain "uima-altaalla poseeraamiseen".

Kaikkia uima-asuja ei ole tarkoitettu uimiseen. Viime vuonna ihmetystä herätti Asoksen uimapuku, joka ei soveltunut vedessä käytettäväksi. Nyt somehuomiota on kerännyt PrettyLittleThingin uima-asu. 

Alisha-niminen nainen julkaisi Twitterissä kuvan siitä, mitä tapahtuu, kun PrettyLittleThingin sinivihreät Teal Triangle Sequin Tassel -bikinit laittaa veteen, kertoo muun muassa Metro.

"Olin värjääntynyt siniseksi kuin smurffi"

Alisha, 22, hämmästyi huomatessaan, että 60 punnan eli vajaan 70 euron hintaiset bikinit päästelevät niin paljon väriä kastuessaan, ettei niitä ainakaan uima-altaassa voi käyttää.

– Olin kylpylässä, kun käytin niitä, joten olin värjääntynyt siniseksi kuin smurffi, Alisha kertoo Mirrorille.

Pestessään bikinejä käsin nainen huomasi, että väriä vain irtosi irtoamistaan.

Sopivat "uima-altaalla poseeraamiseen"

Nainen jakoi Twitterissä myös kuvakaappauksen keskustelustaan vaateyhtiön asiakaspalvelijan kanssa.

Kilkkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Keskustelussa asiakaspalvelija toteaa, että nettisivuilla kyllä kerrotaan, ettei bikinejä tulisi käyttää vedessä ja että väriä voi irrota. Tosiasiassa nettisivuilla asia on muotoiltu niin, etttä bikinien kerrotaan sopivan vain "uima-altaalla poseeraamiseen". 

– Olkaa varovaisia ostaessanne UIMA-asua PrettyLittleThingiltä tänä kesänä, koska se on tarkoitettu vain "uima-altaalla poseeraamiseen", ja he veloittavat siitä silti 60 puntaa, kerta kaikkiaan naurettavaa, Alisha moittii Twitterissä.

"Se ei voi olla hyvä juttu"

Twiitillä on jo yli 79 000 tykkäystä. Bikinien käyttötarkoitus onkin huvittanut ihmisiä Twitterissä.

"Uima-altaalla poseeraamiseen! Hah, joten he tekevät uima-asuja vain Instagram-malleille nyt?" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olisin myös aika huolissani käyttäessäni tuota materiaalia haarojeni lähellä. Jos se päästää noin pahasti väriä veteen, se varmaan vuotaa kemikaaleja ja värejä alapäähäsi myös. Se ei voi olla hyvä juttu."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luoja, kuvitelkaa käyttävänne punaisia bikineitä uima-altaassa ja sitten käy näin." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuote on nyt poistettu yhtiön nettisivuilta.

PrettyLittleThing-brändin vaatteet ovat herättäneet huomiota tasaisin väliajoin. Moni asiakas on ihmetellyt ainakin yhtä erittäin kiusallista yksityiskohtaa useissa vaatteissa. Myös kokoluokitukset ovat herättäneet hämmennystä, kuten tapauksessa, jossa tilattu mekko mahtui vain toisen jalan ympärille.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

0:25
Video paljastaa, oletko bikinikunnossa.

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja