Mainos

Tupakanhimo voitti maalaisjärjen – kuljettaja kuvattiin käärimässä sätkää moottoritiellä

Mies aiheutti moottoritiellä todellisen vaaratilanteen, kun tupakanhimo meni turvallisuuden edelle.

Jos tupakoinnin sanotaan tappavan, tämän miehen kohdalla riskit nousevat moninkertaisiksi. Erään kuljettajan havaittiin nimittäin keskittyvän moottoritiellä ihan muuhun kuin ajamiseen. Mies kääri tupakansätkää kahta kättä apuna käyttäen samalla, kun auton nopeusmittari näytti lähes sataa kilometriä tunnissa.

Miehen vaarallisen teon huomasi tuntemattomana pysyttelevä insinööri, joka oli ajamassa kotiin kollegansa kanssa viime viikolla lähellä englantilaiskaupunki Maidstonea.

Miehen kameraan tallentui, kuinka vierellä ajavan auton kuljettaja ei osoittanut minkäänlaista kiirettä sätkän käärimisen kanssa. Huomio oli totaalisesti muualla, sillä hän ei näyttänyt edes huomaavan, että häntä kuvattiin koko toimituksen ajan.

"Idioottikuskit ärsyttävät pohjattomasti"

Insinöörin mukaan mukaan pahinta tilanteessa oli se, että miehellä oli mukanaan apukuski, joka olisi aivan hyvin voinut kääriä tupakan kuljettajan puolesta.

– Teillä näkee paljon melko kauhistuttaviakin asioita, mutta nyt kollegani ja minä olimme epäuskoisia. Tämä kaveri ajoi kirjaimellisesti ilman käsiä kädet ratin päällä sätkä molemmissa käsissään. Hän ajoi näin ainakin pari minuuttia, tilanteen kuvannut mies kahden lapsen isä kertoo.

Hänen mukaansa moni muukin ohi ajava auto oli seurannut miehen toimia kummissaan. Miehen itsekäs teko olisi voinut päättyä vaikka kuinka huonosti. 

– Minulla on kaksi lasta, ja se on yksi syy siihen, miksi minua ärsyttää pohjattomasti jos ihmiset ajavat kuin idiootit.

– Ihmisiä näkee facebookkailemassa tai kirjoittelemassa viestejä. Olemme aiemmin nähneet lakimiehiä, jotka ajavat pitkin moottoriteitä samalla, kun he pitävät työpapereita edessään. Kerran näimme erään naisen pitävän puhelinta korvansa ja hartiansa välissä samalla, kun hän piti burgeria toisessa ja juomaa toisessa kädessään 130 km/h vauhdissa, järkyttynyt perheenisä kuvailee.

Lähde: CatersNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.