Mainos

Tuotteen hinta vaihtuu sään mukaan – Ikean erikoinen hinnoittelu kummastuttaa

Huonekalujätti Ikean asiakkaat huomasivat yrityksen vaihtavan erään tuotteen hinnoittelua sen mukaan, millainen sää ulkona on.

Ruotsalainen huonekaluyritys Ikea on päättänyt tehdä palveluksen ihmisille, jotka saapuvat tavarataloon sadekuuron yllättäessä. Kuvapalvelu Imguriin ladattu kuva osoittaa, että ainakin yksi ruotsalaisyrityksen liikkeistä tarjoaa asiakkailleen sateenvarjoja alennettuun hintaan, jos he saapuvat paikalle sateisella säällä. 

Kyltin on kuvannut Kanadan Ikeassa vieraillut asiakas. Kyltin mukaan aurinkoisella säällä sateenvarjosta joutuu pulittamaan 4,99 dollaria, mutta sateisella säällä hinta putoaa 2,50 dollariin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Alhainen hinta on Ikealle kulmakivi"

Lukuisat ihmiset ovat olleet hinnoittelusta ihmeissään ja pohtineet, onko tämän kaltainen liiketoiminta yrityksen kannalta järkevää vai ei. Useat kuvaa kommentoineet ovatkin olleet sitä mieltä, että tarjous on tavaratalon keino houkutella paikalle asiakkaita, jotka päätyvät lopulta kuluttamaan rahaa muuhunkin kuin vain edulliseen sateenvarjoon.

– Alhainen hinta on Ikealle kulmakivi, ja tulemme aina keskittymään siihen, että asiakkaat saavat rahoilleen parasta mahdollista vastinetta, Ikean tiedottaja vastasi tuotteesta aiheutuneisiin kysymyksiin.

Tiedottajalta udeltiin myös, miksi tämä erikoinen tarjous ei ole voimassa aivan kaikissa tavarataloissa. 

– Jokainen tavaratalo pyrkii vastaamaan paikallisten markkinoiden tarpeita. Paikalliset tarjoukset päätetään yksittäisissä myymälöissä. 

Ehkä tarjous ei ole kannattava täällä sateisessa Pohjolassa. 

Jokainen meistä on taatusti joskus pohtinut, mitä tavarataloissa tapahtuu öisin? Videolta selviää vastaus tähän mieltä askarruttaneeseen kysymykseen. 

3:07

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.