Tuore aviopari prinssi William ja Catherine: Aikalisä!

Prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine ovat ottaneet aikalisän edustustapaamisista Kanadassa nauttiakseen yhteisestä illasta syrjäisellä saarella.

Prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine eli Kate ovat tällä hetkellä virallisella tapaamiskierroksella Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Pari otti aikalisän velvollisuuksista nauttiakseen illasta kahden kesken syrjäisessä kohteessa Kanadan luoteispuolella saarella, jota paikalliset kutsuvat kuherruskuukautta viettävien saareksi (engl. Honeymoon Island).

William ja Catherine meloivat pitkin Blachfordin järveä romanttiseen kohteeseen katsoakseen sijainnistaan johtuen hitaasti laskevaa auringonlaskua ja syödäkseen illallista paikallisissa pidoissa.

– Saaren oikea nimi on Eagle Island, mutta hääyöni jälkeen olemme kutsuneet sitä nimellä Honeymoon Island. Kun mieheni vei minut sinne, ajattelin hänen olevan maailman romanttisin mies. Olen varma, että Kate ajattelee nyt samoin Williamista, kertoo Blachfordin järven vahtimestari Tessa Macintosh MailOnlinelle.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja