Mainos

Tuore äiti tilittää imettämisen vaikeudesta: "Haluamme kaikki epätoivoisesti selviytyä siitä"

Raskaus opetti tuoreelle äidille, kuinka paljon naisten täytyy luottaa kehoonsa. Ensin raskauden, sitten imetyksen aikana.

Personal trainerina työskentelevä pienen lapsen äiti Leah Beye julkaisi päivityksen, johon moni tuore äiti voi taatusti samaistua. Vaikka nainen tunnetaankin pääasiassa hyvinvointivinkeistään, kyse ei ole tällä kertaa ole liikunnasta, vaan imetyksestä.

– Imetys on rankkaa. Se on todella, todella rankkaa. Joskus en pysty edes selittämään mikä siitä tekee niin vaikeaa, nimellä TheNashvilleBump Instagramissa esiintyvä äiti kertoo. 

Epävarmuus, arvailu, vastuu, sitoutuminen ja epämukavuus kuuluvat naisen mukaan näihin asioihin. Vain muutamia mainitakseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Me luotamme kehoomme, että se kasvattaa vauvaa yhdeksän kuukauden ajan, ja nyt meidän on luotettava kehoomme, että se tuottaa ravintoa lapsemme kehitystä ja kasvua varten, nainen ihmettelee.

Kaikille äideille: Et ole tulossa hulluksi

Beyen mukaan imetys on täynnä avoimia kysymyksiä. Koskaan et voi tietää, mitä rinnoissasi tapahtuu; tuleeko maitoa liikaa vai liian vähän, liian voimakkaasti tai liian hiljaa. Kaikkien näiden kysymysten ja epämukavuuksien keskellä jokainen äiti haluaa kuitenkin käydä sen läpi, sillä jokainen äiti tietää sen olevan parhaaksi omalle lapselleen. 

– Me haluamme kaikki epätoivoisesti selviytyä siitä ja kokea sen. Haluamme kovasti lapsemme selviytyvän. Haluamme luoda siteen. Haluamme sen kokemuksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan imettävä äiti tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, sillä omasta kokemuksestaan hän voi sanoa sen olevan rankkaa, vaikka hän haluaakin niin kovasti tehdä sen.

– Joten äiti, jos kuulet minua, et ole tulossa hulluksi. Se on vaikeaa, mutta sinä pärjäät hyvin. Anna mennä! Huhutaan, että se muuttuu helpommaksi, Beyen toteaa.

Lähde: Instagram 

***

0:55

3:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.