Mainos

"Tuo hetki, kun olin niin haavoittuva, niin väsynyt" – kuva hoitajan ja vastasynnyttäneen äidin välisestä hetkestä leviää netissä

Kuva hoitajasta ja tuoreesta äidistä on henkeäsalpaava – sanoja ei tarvita.

Synnytys on yksi tärkeimmistä hetkistä naisten elämässä. Valokuvaaja Katie Lacerin mukaan tämä tunteikas kokemus päihittää usein jopa hääpäivän.

Viime päivinä netissä levinnyt kuva äidin ja hoitajan välisestä pienestä hetkestä todistaa, kuinka suuria tunteita synnytyksessä on pelissä.

Haluaa kuvalla kiittää kaikkia tuoreita äitejä auttavia henkilöitä

Vaikka tämä mustavalkoinen kuva esittää äitiä vessassa, siinä ei ole mitään likaista tai hävettävää, päinvastoin. 

– En ikinä unohda niiden hoitajien kasvoja, jotka ovat seuranneet minua kylpyhuoneeseen jokaisen synnyttämäni lapsen jälkeen, kuvan blogissaan jakanut äiti Jill Krause kertoo.

– Tuo hetki, kun olin niin haavoittuva, niin väsynyt, peloissani ja tärisevä. Minun turvonnut valuva vatsani ja kauan sitten kadonnut säädyllisyyteni. He kohtelivat minua kiltteydellä ja arvokkuudella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yli 82 000 reagointia ja yli 64 000 jakoa saaneessa kuvassa äiti toteaa lisäksi, että juuri nämä hetket ovat olleet hänelle voimaannuttavia kokemuksia. Vahvistuksia siitä, että hänen tukenaan ollaan – vaikkakin vain vähän aikaa.

– Kylpyhuoneessa, vessassa, samaan aikaan kun hoitaja näyttää minulle, kuinka asetan jääpussin sotkeentuneille alushousuilleni, Krause kertoo tästä pienestä, mutta merkityksellisestä hetkestä.

Jakamalla kuvan äiti haluaakin kiittää kaikkia niitä hoitajia tai muita henkilöitä, jotka auttavat tuoretta äitiä synnytyksen jälkeen, olipa sitten kyseessä jääpussin asettaminen tai ensimmäinen suihkussa käynti. Tämä apu on tärkeää, vaikka siitä uskalletaan harvoin puhua ääneen. 

Lähde: Buzzfeed

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.