Mainos

Imetyskuvan taustalla oleva tarina koskettaa – hurja väite äidinmaidon voimasta

Seitsemän keskenmenoa kokenut äiti jakoi koskettavan tarinan, jota voidaan kutsua ihmeelliseksi.

Äiti Trisha Long Bellin Facebookin Love What Matters-sivustolla julkaisema tarina on hyvä osoitus siitä uskomattomasta voimasta, joka äidinmaidossa piilee. Tämä äiti todella tietää, mistä hän puhuu. 

– Vauvani syntyi ilman sydämen sykettä. Ilman happea aivoissa. Ilman pulssia. Hän elpyi yhdentoista pitkän minuutin kuluttua, äiti aloittaa koskettavan kertomuksensa.

Useita keskenmenoja kokenut äiti kirjoittaa muistavansa kuin eilisen sen tuskallisen hetken, kun hän sai kuulla poikansa tilan. Äidille kerrottiin, että hänen vastasyntynyt pienokaisensa ei tulisi koskaan elämään hyvää elämää.

– Muistan, kun istuin sairaalassa, rukoilin, toivoin, itkin. Muistan halunneeni korjata hänet. Muistan tunteneeni itseni hyödyttömäksi, minun kehoni oli pettänyt poikani. Tunsin olevani rikki, Bell kertoo tunteellisesta hetkestä, kun hän sai kuulla poikansa kärsivän vakavista aivovaurioista. 

Imettäminen auttoi poikaa paranemaan

Seuraavana päivänä poikansa sängyn vieressä istuessaan äiti keksi tavan, jolla voisi auttaa avutonta poikaansa. Hänellä oli tarjota lapselleen jotain, mitä kenelläkään muulla ei ollut – rintamaitoa.

– Hän taisteli elämästään, ja tämä oli anoa tapa, jolla voisin yrittää antaa hänelle kaikkeni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pian imetyksen jälkeen äiti oppi, kuinka suuri voima äidinmaidossa oikein piileekään. Nyt 14 kuukautta myöhemmin terveen yksivuotiaan pojan äiti uskoo, että imetys näytteli suurta roolia pojan paranemisessa. Itse asiassa hän tietää sen.

– Naisten kehot ovat uskomattomia. Tapa, jolla olemme yhteydessä lapsiimme. Tapa, jolla kehomme tietää tarkalleen, miten toimia synnytyksen aikana. Tapa, jolla parannumme... ja sitten päätämme tehdä kaiken alusta. Se on uskomattoman kaunista, äiti toteaa.

Bellin jakama kaunis kuva symboloi rintamaidon ihmeen tekevää voimaa, joka auttoi hänen poikaansa paranemaan.

Lähde: Facebook 

***

3:30


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.