Äiti julkaisi itsestään paljastavan selfien: Tältä vartalo todella näyttää päivä synnytyksen jälkeen

Äidin rehellinen omakuva paljastaa, miltä keho todellisuudessa näyttää vuorokauden synnytyksen jälkeen. 

Raskauden ja synnytyksen jälkeen keho voi tuntua vieraalta, ja monet äidit saattavat jopa hävetä muuttunutta vartaloaan. 

Ulkonäköpaineisiin kyllästynyt tuore äiti julkaisi Facebookiin kuvan, jossa hän paljastaa kehonsa todellisen tilan synnytyksen jälkeisenä päivänä. 

Tuore äiti kyllästyi ulkonäköpaineisiin

Lapsen saaminen on yksi elämän ihmeellisimmistä asioista. Monet ihmiset käyttävät lapsen saamisesta myös termejä lahja ja ihme. Näiden ylistävien sanojen lisäksi täytyy sanoa, että synnytys on myös erittäin rankka kokemus, jota harva osaa edes kuvitella. 

Lapsi kasvaa yhdeksän kuukauden ajan kehossasi, jonka jälkeen se haluaa ulos yhdestä ihmisen pienimmistä ja herkimmistä aukoista.

Synnytys on erittäin rankka kokemus, mutta silti yhä useimmat äidit kokevat painetta näyttää välittömästi synnytyksen jälkeen upealta. Aivan kuten elokuvissa, jossa naiset makaavat täydellisine kiharoineen valkoisten lakanoiden välissä.

Tähän mielikuvaan kyllästynyt äiti Erica Andrews halusi kuvata itsestään rehellisen kuvan vuorokauden sisällä synnytyksestään. Kuva on saanut paljon huomiota ja kannustusta. Kuva haluaa viestittää kaikille äideille, ettei oman vartalonsa ulkomuodosta kannata tuntea paineita.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Koskettava kuvateksti kertoo paljon äitiyden ihmeestä

"Tältä näyttää 24 tuntia synnytyksen jälkeen. Lapsi sylissäni iho ihoa vasten. Kehossani tuntuu siltä kuin olisin juossut maratonin ja sydämeni on avoinna. Syntymä avaa meille maanjäristyksen lailla uuden maailman.

Tunnen itseni alttiiksi ja hauraaksi, erilaiseksi ja tunteelliseksi. Tuntuu kuin olisin surffaaja, joka pyörii meren aallokoissa edestakaisin onnen, kiitollisuuden ja surumielisyyden välillä.

24 tuntia sitten elämän virta pyyhkäisi lävitseni odottaville käsivarsilleni. Tyhjyys kohdussani sai oloni tuntumaan raskaalta, mutta sitten tämä pikku kaveri alkoi itkeä ja hamuilla rintaan. Sen jälkeen minusta tuntui taas kokonaiselta.

Prosessoin edelleen mielessäni tätä koko matkaa, jonka olemme yhdessä perheenä kokeneet. Ihmettelen sitä voimaa, joka meillä ihmisillä, naisilla ja äideillä on."

Positiivisia kommentteja satelee

Tämä rehellinen kuva on kerännyt paljon positiivisia kommentteja äideiltä ympäri maailmaa.

– En olisi ikänä uskaltanut olla noin rohkea ja näyttää kehoni kaikille. Toivon nyt, etten olisi ollut niin ujo. Synnytin kaksi ihmettä, ja minun olisi pitänyt olla ylpeämpi kehostani. Näytät ihmeelliseltä ja sanasi ovat kauniita, eräs kommentti ylistää Facebookissa. 

Kuva on kerännyt kannustavia kommentteja myös lapsettomilta naisilta, mutta myös miehiltä. 

– Olin mukana poikani synnytyksessä, ja se oli yksi kauneimmista asioista jota olen saanut olla todistamassa. Älä anna kenekään tuntea pahaa mieltä kehosi suhteen ennen tai jälkeen synnytyksen. Olet kaunis, ja tekstisi toi kyyneleet silmiini, eräs isä kommentoi kuvaa.  

Suomalaislapset kertovat videolla, mihin äitiä tarvitaan:

Lähde: Distractify

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja