Nainen eli vaatimatonta elämää, mutta kaksi vuotta kuoleman jälkeen paljastui uskomaton totuus – jätti miljoonia euroja hyväntekeväisyyteen

2:54
Tältä näyttää lottovoittajien kabinetissa, jossa juhlitaan miljoonavoittoja! Vierailimme lottovoittajien kabinetissa Veikkauksen pääkonttorissa 2017.

Sheila eli mukavaa, yksinkertaista elämää ja menehtyi 87-vuotiaana. Vasta kaksi vuotta naisen kuoleman jälkeen paljastui, miten rikas Sheila oikeasti olikaan ollut!

Sheila Woodcock eli vaatimatonta elämää ja puhui harvoin raha-asioista. Siksi kaikille tulikin yllätyksenä se, että nainen paljastui kuolemansa jälkeen miljonääriksi, kertoo Newcastle Herald.

Jätti jälkeensä huikeat 14 miljoonaa

Sheila eli mukavaa, yksinkertaista elämää Australian Newcastlessa. Hän nautti puutarhanhoidosta, näyttelemisestä ja suklaasta.

Nainen menehtyi 87-vuotiaana vuonna 2018, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin naisen läheiset saivat tietää, miten rikas Sheila oikeasti olikaan ollut. Nainen jätti jälkeensä huikeat 14 miljoonaa Australian dollaria eli yli yhdeksän miljoonaa euroa.

Rahat hyväntekeväisyyteen

Sheila halusi, että rahat jaetaan useiden eri hyväntekeväisyysorganisaatioiden kesken. Nainen muun muassa antoi 450 000 dollaria Australian punaiselle ristille, 340 000 Cancer Council -syöpäjärjestölle ja yli 1,3 miljoonaa pelastusarmeijalle.

– Järjestöt olivat äimistyneitä (saamistaan rahoista), mutta kun he tajusivat, että mukana on 14 muutakin hyväntekeväisyysjärjestöä... Se oli uskomatonta, Sheilan serkku ja rahojen jakamisesta vastannut Kent Woodcock kuvailee.

– En usko, että kukaan Newcastlessa on koskaan tehnyt mitään tällaista enkä usko, että näemme samaa uudelleen. Tämä on juhlaa. Emme ole surullisia hänen poismenostaan, vaan ajattelemme, mitä kaikkea hän onkaan tehnyt ja tekee.

Kuvassa Sheila. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kaikki oli hänen testamentissaan ja suunniteltu valmiiksi"

Kentin mukaan Sheila oli yksityisyyttään vaaliva ja itsenäinen ihminen.

– Kaikki oli hänen testamentissaan ja suunniteltu valmiiksi. Hän ei jakanut testamenttia kenenkään kanssa, sain itsekin tietää siitä vasta puoli vuotta sitten, Kent kuvaa.

Sheilan viimeisen elinvuoden ajan Kent toimi tämän edunvalvojana, vieraili naisen luona ja vei tälle esimerkiksi postia. Kent oli jo aiemmin huomannut, että Sheila saa kiitoskirjeitä lahjoituksistaan, jotka saattoivat olla kymmenien tuhansien arvoisia.

Sheila ei kuitenkaan halunnut julkista tunnustusta työstään, vaikka lahjoitti rahaa esimerkiksi World Vision -järjestölle 40 vuoden ajan.

– Hän sanoi, että syy on hänen turvallisuutensa, jos ihmiset tietäisivät, että hän elää yksin... Hän koki olonsa epävarmaksi. Mutta hän sanoi, että tärkeintä on, että hyväntekeväisyysorganisaatiot tietävät, Kent kuvaa.

Halusi antaa "viimeisen lahjan"

Ennen naisen kuolemaa Kent oli kysynyt, miten Sheila haluaisi kuolemaansa käsiteltävän.

– Hän sanoi "meidän täytyy juoda lasilliset samppanjaa", ja hän haluaisi kaikkien hyväntekeväisyysjärjestöjen ja ystäviensä kokoontuvan. Hän kertoi, että "haluaisi jakaa heidän kanssaan viimeisen lahjansa yhteisölleen", Kent sanoo.

Sheilan hyvää työtä on kiitelty ja naista kuvataan "siunaukseksi yhteisölleen".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja