Tunteet syventyivät Naantalissa – nämä asiat saivat alunperin morsianehdokkaan raapustamaan maajussi-Kallelle kahden A4:n mittaisen kirjeen

Maajussille morsian -sarjan puolisoehdokas huomasi hänessä ja maajussi-Kallessa useamman yhdistävän tekijän.

Maajussille morsian -sarjan rakkaudennälkäiset maajussit saivat tavata ensi kerran heitä kirjeellä lähestyneet puolisoehdokkaat treffien merkeissä Naantalissa.

Maajussi-Kallelle kirjeen raapustanut Katja, 28, kertoo kiinnittäneensä Kallessa ensimmäisenä huomiota ulkonäköön ja luonteeseen.

Katjaa ja Kallea yhdistää moni tekijä. Muun muassa luonnossa viihtymisen, sekä muiden yhteisten kiinnostuksenkohteiden lisäksi kaksikko on kotoisin samalta paikkakunnalta Sastamalasta, ja ovatpa he vielä samanikäisiäkin.

Ravitsemustyöntekijänä suurkeittiössä työskentelevä Katjan kirje Kallelle oli kahden 4A-kokoisen paperin mittainen. Kirjeessään Katja kertoi muun muassa olevansa viisivuotiaan lapsen äiti.

– Halusin olla avoin, enkä halunnut peitellä tietenkään mitään. Ja sitten kerroin, et haluun oikeasti löytää itelleni elämänkumppanin loppuelämäksi, ja olisin todellakin valmis sitoutumaan pitkään suhteeseen, hän kertoo.

Katjan mukaan hänellä ja Kallella riitti jutun juurta, ja kiusallisilta ja hiljaisilta tilanteilta vältyttiin. Hän kertoo aistineensa, että sekä hänellä että Kallella oli keskustelun aikana perhosia vatsassa.

– Voi olla, että mä luulen väärin, kun ei tunne toista vielä. Mutta kyllä mä ainakin oon koittanut vähän ilmeillä kertoa siitä, että tuntee semmoista lämpöä ja kiinnostusta, että kyllä semmoinen pieni kiinnostus on sieltä mielestäni tullut, Katja kertoo.

Mikäli kaikki menee kuten Katja toivoo, olisi hän valmis muuttamaan Kallen maatilalle. Hän kertoo olevansa itse kotoisin maatilalta ja haaveilevansa omakotitalosta.

Valikoituuko Katja Kallen mukaan farmiviikoille, ja pääseekö Katja samalla hitusen lähemmäs omakotitalohaavettaan?

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat