Maajussi-Kallen huomion kiinnittäneen morsianehdokkaan odotukset ylittyivät ensikohtaamisen aikana: "Aivan ihana tyyppi"

2:25
Maajussi-Kallen ja Niinan tunteet syvenivät treffeillä.

Maajussi-Kallen morsianehdokas Niinan odotukset ylittyivät Naantalissa.

Maajussille morsian -ohjelman vierailu Naantalissa häämöttää kohti loppuaan, ja maajussien on aika tehdä päätöksensä sen suhteen, ketkä puolisoehdokkaat jatkavat farmiviikoille ja keille sanotaan hyvästit. Naantalissa maajussi-Kallen pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan 26-vuotias kempeleläinen Niina, joka opiskelee musiikkikasvatusta. Sinkkuna Niina on ollut alkuvuodesta lähtien.

Niina kertoo MTV Uutisille kiinnostuneensa Kallesta alunperin kaksikon yhteisten harrastusten perusteella. Vaeltaminen sekä urheilu ovat kummallekin sydäntä lähellä. 

– Ja jotenkin Kallessa paistoi sellainen tasapainoisuus.

Kirjoittamassaan kirjeessä Niina pyrki kertomaan itsestään mahdollisimman monipuolisesti. Niina erottui kirjeiden joukosta sisältönsä lisäksi todennäköisesti myös materiaalivalinnallaan, sillä hän kirjoitti kirjeensä nuottipaperille. 

– Mulla ei ollut mitään muuta (paperia) siihen. Koitin mahdollisimman monipuolisesti kertoa itsestäni ja antaa mahdollisimman oikean kuvan itsestäni, nainen nauraa. 

Niinan mukaan hänen odotuksensa Kallen suhteen ylittyivät heittämällä, kun kaksikko pääsi tapaamaan toisensa. Tunnelma oli käsinkosketeltava myös televisioruudun välityksellä, sillä Niinan ja Kallen välillä on ollut aistittavissa ihastunutta tunnelmaa. 

– Aivan ihana tyyppi. Puhuttiin ensin siitä, että ihanaa päästä vihdoin tapaamaan, kun oli niin odottanut sitä tapaamista. 

Kemiaa tuntuu Niinan mukaan toden totta olevan ilmassa ja hän myöntääkin olevansa itse ihastunut. 

Katso yllä olevalta videolta miten maajussi-Kallen ja Niinan koskettavat treffit sujuivat.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja