Maajussi-Kalle löysi kemiaa Naantalista – kertoo, miksi yksi morsianehdokas nousi ensikohtaamisella ylitse muiden

1:50
Maajussi-Kalle tuskaili sen suhteen, ketkä saavat kutsut farmiviikoille – tässä miehen perusteet

Maajussi-Kalle löysi erityisen yhteyden Niina kanssa Naantalissa.

Maajussille morsian -ohjelman tähdet joutuivat tiukkaan paikkaan Naantalissa, kun heidän piti tehdä yhdessä puolisoehdokkaiden kanssa vietettyjen päivien jälkeen päätös siitä, ketkä jatkavat matkaa farmiviikoille. 

Maajussi-Kalle kutsui farmiviikoille morsianehdokkaistaan KatjanNellin sekä Niinan, ja ilman kutsua jäi Pirjo. Kalle kertoi MTV Uutisille Naantalissa olleensa vaikuttunut valitsemistaan morsianehdokkaista jo nähdessään naiset ensimmäistä kertaa kasvotusten porukalla. 

– Olihan se todella näyttävän näköinen sakki ja siinä kohtaa tiesi, että olen oikean valinnan tehnyt. Näilläkin näytti olevan porukalla tosi hauskaa, niin se vaan vahvisti sitä sitten, Kalle pohti. 

Mies myönsi, että kemiaa löytyi Naantalissa, mikä on ollut selvää myös televisioruudun välityksellä. Kalle ja hänen morsianehdokkaansa Niina ovat vaikuttaneet olevan kovin ihastuksissaan toisistaan alkumetreiltä lähtien. Maajussi myöntää, että tunteita on päässyt syntymään ja Niina erottuu morsianehdokkaiden joukosta. 

– Hänen kanssaan ainakin tuntuu siltä, että on kemiaa. Juttu luistaa ja on kivaa. 

Kallen mukaan Niinassa erityisen vaikutuksen teki hänen aito ja vilpitön persoonansa. 

– Niina on tosi iloinen ja juttuvalmis, tosi helppo lähestyä, hän tuntuu tulevan kaikkien kanssa toimeen, seurasta riippumatta. Hänellä on tosi vahva itsetunto, tuntee itsensä, ja se on tosi hieno piirre ihmisessä. Se on vaan helppoa olla hänen kanssaan, keskustella, olla tuolla treffeillä. 

Maajussi kertoi odottavansa innolla tulevaa farmiviikkoa ja sitä, että pääsee esittelemään oman elämänsä morsianehdokkailleen. Farmiviikkojen aikana Kalle kertoi aikovansa laittaa parastaan. 

– Ihan ylpeänäkin sitä esittelen ja kiinnostaa sitten, että mitä mieltä he ovat.

Yllä olevalla videolla maajussi-Kalle perustelee, miten päätyi pudottamaan Pirjon morsianehdokkaidensa joukosta.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja