Maajussi-Stiinan sulhasehdokas myöntää – lämpimät tunteet kuplivat Naantalissa: "Ihastumisen piirteitä voisi olla nyt jo"

1:26
Maajussi-Stiina myöntää olevansa hieman ahdistunut. Katso videolta, mistä on kyse!

Maajussi-Stiinan sulhasehdokkaan Juha-Pekan mukaan ihastusta voisi olla jo ilmassa.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ovat tiukan paikan edessä, kun päivät Naantalissa tulevat päätökseensä ja heidän on tehtävä päätöksensä farmiviikkojen suhteen.

Maajussi-Stiinan sulhasehdokkaista Juha-Pekka kertoo MTV Uutisille, että treffit Naantalissa sujuivat erittäin mallikkaasti ja mies toivoo jatkoa piisaavan. 27-vuotias Juha-Pekka on ammatiltaan kokki ja kotoisin Valkeakoskelta. Hän kertoo päättäneensä kirjoittaa Stiinalle kirjeen nähtyään tämän esittelyvideon sekä -tekstin. 

– Ihastuin siinä siihen, kuinka luonnollinen ja luonnonläheinen hän on, se pisti kiinnostamaan hänessä. Pistin sitten kirjettä menemään ja satuin pääsemään valituksi. 

Juha-Pekka kertoo olevansa omasta mielestään huono ilmaisemaan itseään kirjallisesti, joten päätyi kirjoittamaan maajussille lopulta lyhyen ja ytimekkään kirjeen. 

Ensikohtaaminen Naantalissa oli Juha-Pekan mukaan jännitystä täynnä. 

– Mutta sitten kun päästiin istumaan siihen saman pöydän ääreen ja alettiin juttelemaan, niin huomattiin kumpikin aika nopeasti, että tultiin tosi hyvin juttuun. Oltiin aika samalla aaltopituudella, ettei tarvinnut asioita lähteä avaamaan toiselle loppuun asti, pystyi lukemaan toisen kehonkieltä ja eleitä, että mitä toinen asialla tarkoitti. 

Vaikka yhteistä aikaa oli Naantalissa varsin vähän, Juha-Pekka myöntää, että kemiaa ja jopa ihastumista on ilmassa. 

– Kyllähän hän on viehättävä ja kyllähän ihastumisen piirteitä voisi olla nyt jo, mutta en voi vielä ihan lähteä sanomaan varmaksi. En ihan itsekään vielä ole päässyt prosessoimaan asiaa tarpeeksi pitkään. 

Yllä olevalla videolla maajussi-Stiina kertoo, miksi ahdistui treffeillä erään sulhasehdokkaan kanssa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja