Tunteet kuohuivat NHL:ssä toden teolla: maalivahti löi tähtipelaajaa ja lähti vastustajan veskarin perään koppikäytävällä – "En juurikaan muista sitä"

Dallas Stars ja St. Louis Blues kohtasivat keskiviikkona neljättä kertaa NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Tunteet kävivät todella kuumina, eikä rangaistuksia saanut St. Louisin maalivahti Jordan Binnington vähätellyt tulistumistaan.

Stars otti Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä 4-2-voiton ja tasoitti pudotuspelisarjan 2-2:een. Dallas johti ottelua toisen erän lopulla jo 4-1, kun kaukalossa alkoi tapahtua.

Kaikki sai alkunsa, kun St. Louisin David Perron luisteli Stars-vahti Ben Bishopin ohi ja löi tätä mailalla selkään. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta, ja Bishop protestoi tapausta.

Vain hetkeä myöhemmin St. Louisin maalivahti Jordan Binnington löi kotijoukkueen Jamie Benniä poikittaisella mailalla erän viimeisillä sekunteilla. Raivostunut veskari lähti päätössummerin soitua pikaisesti kohti pukusuojaa ja huitoi matkalla vielä Bishopia.

– Peli oli 1-4. Silloin tekee mitä täytyy muuttaakseen pelin suuntaa. Asioita tapahtuu, en juurikaan muista sitä, Binnington kommentoi tunnekuohujaan ottelun jälkeen.

– Benn on tehokas pelaaja. Meidän täytyy pitää hänet kurissa ja keskittyä siihen, mitä voimme kontrolloida.

Binnington sai 2+2 minuuttia väkivaltaisuudesta ja huitomisesta. Bennille vihellettiin kaksi minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä. Stars-hyökkääjä näytti huitaisseen maalivahtia arkaan paikkaan.

Binnington ei sanojensa mukaan huomannut Bennin huitaisua. Hän ei myöskään myöntänyt osuneensa Bishopiin matkalla pukusuojaan.

– Luistelin pois ja tunteet olivat kuumina. Peliä voi yrittää kääntää. Pudotuspelikiekko on jännittävää ja fanit pitävät siitä.

Perron puolestaan selitti, että yritti estää Bishopia saamasta kiekkoa.

– Kurotin hänen suuntaansa ja yritin estää häntä pelaamasta kiekkoa. Hän iso kaveri (201 cm).

– Meidän pitäisi yrittää pysyä tämmöisestä erossa. Jätkät yrittivät ehkä saada kipinää peliin.

Sarja jatkuu Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä.