Koppikäytävällä tulinen selkkaus: telottu NHL-vahti yritti kostaa vastustajalleen – joutuu viikoiksi sivuun

St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington loukkaantui törmäystilanteessa. Polvivamman saanut kanadalaisvahti purki turhautumistaan koppikäytävällä.

Urheilusivusto The Athleticin tietojen mukaan Jordan Binningtonia ei välttämättä nähdä NHL-kaukalossa enää tällä kaudella. Binningtonin polvivamman kerrotaan pitävän hänet sivussa tositoimista useiden viikkojen ajan.

Binnington loukkaantui sunnuntain vastaisena yönä törmättyään Colorado Avalanchen hyökkääjän Nazem Kadrin kanssa ensimmäisessä erässä, mikä tiesi Ville Hussolle komentoa Bluesin tolppien väliin.

Kadri ei saanut tilanteesta rangaistusta, mutta kohtasi syytöksiä St. Louis -leiristä ottelun jälkeen.

– Katsokaa Kadrin mainetta, se on kaikki, mitä minulla on sanottavaa, Bluesin päävalmentaja Craig Berube puhisi.

Kadri on sortunut NHL-urallaan koiruuksiin, mutta on siistinyt otteitaan viimeisten vuosien aikana huomattavasti.

Bininngton sortui koppikäytävällä hämmentävään temppuun, sillä hän yritti heittää Kadria vesipullolla samaan aikaan, kun Avalanche-hyökkääjä oli antamassa haastattelua televisioon.

– Olin tekemässä haastattelua, joten en ole vain varma, mutta mielestäni se oli hän. En voi olla täysin varma, Kadri sanoi.

The Athletic kertoo artikkelissaan varmistaneensa, että pullolla Kadria heittänyt oli Binnington.

Kadrin mukaan hänet työnnettiin Binningtonin loukkaantumiseen johtaneessa tilanteessa päin maalivahtia. Myös Coloradon päävalmentaja Jared Bednar piti odotetusti pelaajansa puolia.

– Puolustaja ja Naz yrittivät molemmat luistella irtokiekkoon. Se oli sääntöjenmukainen tilanne, Bednar summasi.

Colorado voitti ottelun lopulta 5–2 ja johtaa ottelusarjaa 2–1. Seuraavaa kohtaaminen on luvassa tiistain vastaisena yönä St. Louisissa.

Lue myös:

    Uusimmat