Tunnistatko itsesi? 23 merkkiä paljastavat tuoreen kodinomistajan

Ostitko ensimmäisen oman kotisi? Nämä merkit yhdistävät tuoreita ensikodin omistajia!

Jos olet hiljattain saanut käteesi ensimmäisen, oman kotisi avaimet, saatat tunnistaa itsesi TMF House Removals -sivuston kokoamasta listasta.

1. Pidät lomaa, jotta voit valvoa keittiöremonttiasi. Kuka tarvitsee reissua Espanjaan, kun voi ihailla uutuuttaan kiiltäviä työtasoja?

2. Päiväreissut Ikeaan eivät ole pakollinen paha, vaan jännittävä tapa viettää aikaa. Siellä on kaikkea! Törmäät jatkuvasti tavaroihin, joita ilman et voi elää. Omistat niin monta Ikean keltaista lyijykynää, että työpöydän laatikkosi on niitä jo täynnä. Ruotsinkielen taitosikin on parantunut matkan varrella.

3. Laatikoita, laatikoita... Laatikoita makuuhuoneen tavaroita varten ja laatikoita keittiön tavaroita varten. Niin ja se laatikko kaikkea sekalaista tilpehööriä varten. Kaikki ne on merkattu siististi, mutta kaikki ovat vielä purkamatta.

4. Kotisi on täynnä kasveja. Sukulaisesi ja ystäväsi eivät ehkä ole kovin mielikuvituksellisia tupaantuliaislahjojensa suhteen, mutta ajattelevaisia silti.

5. Mattonäytteet saavat sinut innostumaan. Ajatuskin siitä, että saat valita uuden luksusmattosi hipelöimällä pehmeitä näytepaloja, saa sinut innosta piukeaksi.

6. Voisit miettiä eri säilytysratkaisuja koko illan. Jokaiselle tavaralla on paikkansa ja kaikki tavarat ovat paikoillaan. Uusi pakkomielteesi on miettiä eri ratkaisuja, joilla saat tavarasi loksahtelemaan oikeille paikoilleen.

7. Talossasi vallitsee tiukka "ei kengillä eteistä pidemmälle" -sääntö. Sinun talosi ja sinun sääntösi. Yhdelläkään vieraallasi ei ole asiaa kengät jalassa peremmälle taloon.

8. Olet oppinut lyhyessä ajassa monta tee-se-itse -taitoa. Aiemmin et uhrannut moisille ajatustakaan, mutta nyt kaappien kokoaminen ja hajulukon tyhjentäminen ja puhdistus sujuvat käden käänteessä.

9. Manikyyri olisi rahanhukkaa. Kyntesi menevät kuitenkin poikki ja ne ovat jatkuvasti maalissa. Unohda siis hemmotteluhetket toistaiseksi.

10. Haiset maalilta. Koko kämppäsi haisee maalilta ja niin sinäkin. Tätä hajua ei lempituoksusi peitä. Tyydy siis siihen, että muutaman viikon ajan tuoksusi on Chanelin sijaan eau de maali.

11. Tiedät liian monen maalisävyn mahtailevat nimet. Jääruusu, Aamurusko ja Posliinikukka... Osaat kyllä nimetä kaikki maalikaupan värisävyt, muttet muistaa enää puolituttujesi lempinimiä. Päässäsi on kuitenkin vain rajoitettu määrä tilaa!

12. Haaveilet uudesta lemmikistä uuteen kotiisi... Miten hyvin pörröinen koiranpentu sopisikaan peuhaamaan uudelle pihallesi!

13. ... Tai pelkäät kissasi lähtevän karkuteilleen uudessa ympäristössään. Et uskalla päästää kissaasi ulos karkumatkan pelossa.

14. Katkaisijat ovat ihan väärissä paikoissa. Kestää aikansa ennen kuin totut valokatkaisimien paikkoihin.

15. Kuulet kaikki pienimmätkin rasahdukset. Narinaa keskellä yötä, outoa pulputusta kylpyhuoneessa... Jokainen pienikin ääni tuntuu maailmanlopulta etkä voi estää paniikkia syntymästä.

16. Heräät etkä tiedä, missä olet. "Missä olen?" "Miksi tuossa on ikkuna?" On hämmentävää muuttaa uuteen paikkaan ja voi kestää jopa viikkoja, että totut heräämään uudessa paikassa.

17. Varpaasi on paketissa. Uudessa kodissa on monta pientä sudenkuoppaa, joihin telot varpaitasi jatkuvasti. Kestää aikansa, että totut jokaiseen kynnykseen – tai että ehdit päästä eroon jokaisesta esiin törröttävästä naulasta tai muusta terävästä esineestä.

18. Puhut asuntolainastasi. Koko ajan. Kaikki ystäväsi nyökkäävät kohteliaasti, kun otat jälleen kerran esille sen, kuinka paljon säästät nyt vuokraan verrattuna ja kauanko kestää, että olet saanut lainan maksettua.

19. Harkitset vieväsi leivoksia naapureillesi... Uusi talo, uusi naapurusto, uusi alku! Suunnittelet vakavissasi tutustuvasi uusiin naapureihisi lämpimäisten kanssa.

20. ... Mutta olet huolissasi seurauksista. Mitä jos naapurisi haluavat puhua tuntikausia julkisen liikenteen ongelmista tai mitä jos heitä ei kiinnosta tutustumisyrityksesi?

21. Eteisen lipaston päällä on alati kasvava kasa edellisen asukkaan posteja. Viet ne siitä postilaatikkoon sitten, kun ehdit...

22. Olet jatkuvasti uupunut... Nikkarointi, maalaaminen ja sisustaminen vievät voimasi.

23. ... Mutta mikään ei voita sitä tunnetta, kun rentoudut omalla sohvallasi, omassa kodissasi. Lasillinen punaviiniä ja tieto siitä, että kotisi on omasi, riittävät korvaamaan unenpuutteen ja stressin.

Lue myös:

    Uusimmat