Mainos

Tunnista pettäjän merkit!

Susi vaihtaa karvaa, mutta ei luonnettaan. Päteekö sama sananparsi pettäjään – mistä merkeistä petollisen kumppanin tunnistaa?

Kalvaako sinua epätietoisuus siitä, pettääkö partnerisi sinua? Sydämen ääni on harvoin väärässä, joten ole tarkkaavainen; onko ilmassa petoksen merkkejä? Älä kuitenkaan heittäydy äärimmäisen vainoharhaiseksi, sillä turhat syytökset voi karkottaa rakkaasi pois. Mistä voit sitten päätellä, pettääkö kumppanisi sinua? Marieclaire.com listasi yhdeksän varoituksen merkkiä.

Vähemmän seksiä

Tuskin seurustelet Supermiehen kanssa? Jos kumppanisi pettää sinua, hänestä tuskin riittää myös sinulle iloa vällyjen välissä. Seksiä on siis vähemmän kuin normaalisti. Mutta otathan huomioon, että seksin suuri väheneminen – vaikkei hän sinua pettäisikään – voi olla merkki vakavimmista ongelmista suhteessanne.

Enemmän puhetta

Tiedäthän sen tunteen, kun tapaat jonkun uuden ja jännittävän ihmisen? Haluat kuuluttaa hänestä kaikille kahvipöydässä, juoruta puhelimessa, kertoa koko maailmalle. Jos kumppanisi höpöttää liiankin usein tietystä Maijasta/Matista, vaikkakin ihan viattomaan sävyyn, on tämä henkilö voinut herättää kumppanissasi joitakin tunteita.

Hermostunut näppäilijä

Nappaako hän pirisevän puhelimen kiireen vilkkaan käsiinsä? Etkö enää tiedä, kuka hänelle soitti? Vaikuttaako siltä, että hän vie koiraa enemmän ulos – ovien ulkopuolella omassa rauhassa on oiva tilaisuus soitella? Jos hän vaikuttaa kovin hermostuneelta joka kerta hänen puhelimensa piipatessa, yhteydenottaja voi olla hyvinkin joku muu kuin kumppanisi äiti tai työtoveri.

Katkoksia

Tuntuuko sinusta, että hän on ajautumassa pois luotasi? Nauraako hän vähemmän kanssasi, onko kiihko väliltänne kadonnut? On nimittäin vaikeaa jakaa rakkautta ja intohimoa kahdelle eri ihmiselle samaan aikaan, joten oletko sinä se osapuoli joka saa näitä huomionosoituksia vähemmän?

Katoamistemppuja

Et varmaan myöskään seurustele taikuri Houdinin kanssa? Jos hän tekee omituisia katoamistemppuja tai tuntuu "matkustelevan" enemmän kuin yleensä, etkä saa tähän yhteyttä, voi hänen aikaansa viedä joku muu epämääräinen meno. Huomioi, että tällaiset tempaukset toimivat kaavamaisesti; aikataulujen synkkaamaan saaminen ei ole kovin helppoa – varsinkin jos tapaamiset tapahtuvat salassa.

Kavereitten outo käytös

Voit olla lähes sataprosenttisen varma, että kumppanisi ystävät ovat lojaaleja hänelle hamaan loppuun asti. He eivät kerro sinulle mitä kumppanisi puuhaa selkäsi takana, mutta syyllisyys varmasti raastaa heitä. Niinpä jos heidän käytöksensä tuntuu muuttuvan sinun saapuessasi huoneeseen, voi heitä vaivata salaisuus, jota et saisi tietää.

(Valkoisia)Valheita

Luottamus joutuu koetukselle aina, kun toinen jää kiinni valheesta. Älä silti jää kantamaan kaunaa, anteeksiantaminen on jalo taito. Voit antaa anteeksi, mutta älä unohda. Mutta jos kumppanisi yhtenään pettää luottamuksesi, voi kyseessä olla vaarallinen käyttäytymismalli. Mistä muusta hän voi valehdella? Jos hän jatkaa valheiden, pienten tai suurten, suoltamista, on sinun vuorosi tehdä katoamistemppu – totaalisesti.

Nähty ja koettu

Kerran pettäjä, aina pettäjä. Jos hän on tehnyt sen aiemmin, hän varmasti pystyy tekemään sen toistekin. Pettäminen on aina itsekäs teko, eikä syy pakolla ole sinussa. Unohda höpötykset siitä, että hän petti edellistä rakastajaansa, koska hän ei ollut onnellinen – se ei ole syy, vaan tekosyy. Jos kumppanisi on suora ja kertoo tehneensä tämänkaltaisia virheitä aiemmin elämässään, voit antaa hänelle mahdollisuuden – mutta ole varovainen, ettei sinulle käy köpelösti!

Vaiston varassa

Kuudes aisti ei ole humpuukia. Sen aistii, jos jokin ei tunnu oikealta. Vaikka kaikki vaikuttaisi pintapuolisin olevan vallan mainiosti, mutta sinua vaivaa outo tuntemus teistä, älä jätä näitä tuntemuksiasi narikkaan. Sisin on usein oikeassa ja asioilla on tapana tulla ilmi – enemmin tai myöhemmin.

Tunnistatko sinä helposti pettäjän elkeet ja olemuksen, vai huomaatko tulleesi petetyksi suhteissasi kerta toisensa jälkeen? Minkälaista käyttäytymistä sinun mielestäsi pettäjä harjoittaa – onko hän ilkeä vai sopertaako hän syyllisyydentuskissaan kauniita asioita korvaasi? Mistä sinä tunnistat pettäjän?

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.