Tunnetut suomalaiset ottavat myös kantaa Sanna Marinin bilevideokohuun: "Todella huonoja ystäviä"

0:35
Katso videolta: Näin Sanna Marin kommentoi bilevideosta syntynyttä kohua

Tunnetut suomalaiset ovat ottaneet sosiaalisessa mediassa osaa keskusteluun koskien pääministeri Sanna Marinin bilevideokohua.

Pääministeri Sanna Marinin juhlimisesta sosiaalisessa mediassa leviävät videot nousivat laajalti tapetille keskiviikkoiltana 17. elokuuta. Videoilla näkyy Marinin juhlivan useiden tunnettujen suomalaisten kanssa. Mukana videoilla ovat muun muassa valokuvaaja-vaikuttaja Janita Autio, juontaja Tinni Wikström, stylisti Vesa Silver, artisti Alma Miettinen siskonsa Anna Miettisen kanssa sekä SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen

Tapaus on puhuttanut suomalaisia sosiaalisessa mediassa. Useat julkisuudesta tunnetut ihmiset ovat myös ottaneet osaa keskusteluun muun muassa Twitterissä. 

Kommentoijien joukossa ovat muun muassa muusikko Toni Wirtanen, radiojuontaja Aki Linnanahde sekä liikemies Jari Sarasvuo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Loputtomiin ei kukaan kestä jatkuvia biletyskohuja, ei edes Marin. Tullaan lopulta poliittiseen uskottavuuteen. Tuore video on iso uutisaihe aamun medioissa syystäkin, miettii Linnanahde. 

Monet kommentoijat ihmettelevät sitä, mikä on ollut yksityisiksi tarkoitettujen videoiden levittäjän motiivi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eipä mulla muuta tuohon pääministerin videoon ole, kuin että onpa hänellä harvinaisen paskoja kavereita. Kuka voi olla niin stnan ääliö, että somettaa tuommoisia? Joku luottamus ja roti nyt, Wirtanen kommentoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen väsynyt moralistiseen mölinään Sanna Marinin pukeutumisen tai bilettämisen ympärillä. Ihan fiksuinakin pitämäni ihmiset korisevat paheksuntaansa tukehtumaisillaan, että miten Marin voi, kun on korona ja sota. Vielä pettyneempi olen videoiden alkuperäisiin levittäjiin. Hyi, kirjoittaa Sarasvuo. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Täysin sama ajatus heti ensimmäisenä päässä. Todella huonoja ystäviä. Marinin mukaan hän on luottanut, että videot pysyvät yksityisinä. Suomen pääministeriä on siis kusetettu ja petetty "ystävien" toimesta ihan 100-0, Olli Herman toteaa viitaten Toni Wirtasen twiittiin.

Sanna Marin astui torstaina median eteen Kuopiossa, jossa hän osallistuu SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokoukseen. Marin kertoi olevansa pahoillaan ja harmissaan siitä, että yksityiseksi tarkoitetut, yksityisasunnoissa kuvatut videot juhlimisesta ovat levinneet julkisuuteen. 

– Tuntuu pahalta, että näin on käynyt. 

Pääministerin mukaan kyseisissä juhlissa on käytetty alkoholia, ja hän olisi kertomansa mukaan itse juonut mietoja alkoholijuomia. Marinin mukaan tilaisuudessa ei käytetty huumausaineita, eikä hän olisi sellaisia siellä nähnyt.

Alla olevalla videolla Sanna Marinin torstaiaamuna antamat kommentit kohusta medialle kokonaisuudessaan.

11:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja