Pääministeri Marinin riehakas meno jatkui keskustan yökerhossa tunnetun muusikon kanssa – näin artisti vastaa MTV:lle

Sanottiinko Marinin bilevideolla"jauho"vai"jallu"– ääniasiantuntija perkasi ääniraidan ja sai yksiselitteisen tuloksen 0:26
Kuuntele ääniasiantuntijan siivoama ääniraita: Sanottiinko Marinin bilevideolla "jauho" vai "jallu" – vastaus on täysin yksiselitteinen

Sanna Marinin bileillasta on ilmestynyt nettiin uusi video, jossa hän tanssii tiiviissä tunnelmissa suomalaismuusikon kanssa.

Pääministeri Sanna Marin on ollut tämän viikon kohun keskellä, kun hänestä levisi video, jossa hän juhlii riehakkaissa tunnelmissa julkkisystäviensä kanssa yksityisasunnossa.

MTV Uutisten tietojen mukaan kyseiset kotibileet olivat lauantaina 6. elokuuta. Videolla näkyy, että juhlissa olivat mukana muun muassa muusikko Alma siskonsa Annan kanssa,  radiojuontaja Karoliina Tuominen, valokuvaaja Janita Autio, radiojuontaja Tinni Wickström, stylisti Vesa Silver  ja kansanedustaja Ilmari Nurminen.

Näin pääministeri Sanna Marin juhlii bilevideolla – katso, mistä kohu syntyi:

Näin pääministeri Sanna Marin juhlii bilevideolla – katso, mistä kohu syntyi 1:00

Nyt Marinin kohuillasta on paljastunut uutta tietoa. Pääministeri jatkoi kotibileiden jälkeen juhlimista julkkisten suosimassa, Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintola Teatterissa, mistä on levinnyt videomateriaalia sosiaaliseen mediaan.

Video on kuvattu aivan pääministerin lähietäisyydeltä.

Reilun minuutin pituisella videolla Marin tanssii ja kaulailee tiiviissä tunnelmissa näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirran kanssa. Kaksikko tanssii videolla The Black Eyed Peasin I Gotta Feeling -kappaleen tahtiin. Video on levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa. 

MTV Uutiset tavoitti muusikko-näyttelijän puhelimitse kommentoimaan iltaa pääministerin kanssa.

– Ööö... no mä en niin kuin mun yksityisasioita kommentoi sen enempää ja mun vapaa-ajan viettoa. Kiitos ja hyvää viikonloppua!, mies sanoi ja sulki puhelimen.

Uusivirta julkaisi myöhemmin illalla Instagram-päivityksen, jossa hän selvensi osaltaan asiaa.

– Julkisuudessa on esitetty spekulaatioita minun ja pääministeri Sanna Marinin välisen suhteen laadusta. Käsi sydämellä voin vain sanoa niin kuin asia on: olemme ystäviä, eikä välillämme ole tapahtunut mitään sopimatonta. En kommentoi asiaa tämän enempää julkisesti. Hyvää viikonloppua!

Marin ja Uusivirta viettivät aikaa myös Flow-festivaaleilla viime viikonloppuna.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näin pääministeri kommentoi videon tapahtumia – ei ollut tarkoitettu julkisuuteen

Näin pääministeri kommentoi videon tapahtumia – ei ollut tarkoitettu julkisuuteen 11:49

Mitä Sanna Marinin kehonkieli kertoo? Asiantuntija arvioi:

Mitä Sanna Marinin kehonkieli kertoo? Asiantuntija arvioi 5:11

Täydennetty Uusivirran kommentilla kello 18.25.

Lue myös:

    Uusimmat