Mainos

Tuli tuhosi teollisuushallin lähes täysin

Palosta ei aiheutunut vaaraa lähialueen asukkaille. Palopaikan läheiset rakennukset onnistuttiin suojelemaan.

Teollisuushalli tuhoutui tulipalossa viime yönä Heikinlaaksossa Helsingissä. Kova pakkanen vaikeutti sammutustoimia, ja jälkisammutus on jatkunut vielä päivällä.

Yhden jälkeen yöllä syttynyt tulipalo pääsi leviämään koko noin 600 neliömetrin kokoiseen rakennukseen. Korjaamohalli tuhoutui täysin, mutta toimistopuolesta osa jäi pystyyn.

Palosta levisi savua Lahdentielle ja Jakomäen suuntaan. Viranomaiset kehottivatkin asukkaita sulkemaan ikkunat ja ilmastoinnin. Aamulla palosta ei ollut enää haittaa liikenteelle eikä se aiheuttanut erityistoimia.

Sammutuksessa käytetyn veden jäätyminen hallin raunioille haittasi aamulla raivaustöitä. Raivaustyöt olivat tarpeen, jotta viimeisiinkin palopesäkkeisiin päästiin käsiksi.

Tuhoutuneessa rakennuksessa on toiminut useita erilaisia pikkufirmoja, kuten korjaamoita. Sammutustöitä on vaikeuttanut se, että hallissa on ollut erilaisia kemikaaleja. Lisäksi rakennuksessa epäillään olleen kaasupulloja, minkä vuoksi palokunta ei ole päässyt sammutustöihin sisälle, vaan paloa on sammutettu ulkopuolelta päin.

Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut. Palopaikka sijaitsee Kääpätiellä teollisuusalueella kohtuullisen lähellä asutusta, mutta asukkaita ei jouduttu evakuoimaan. Palavan rakennuksen läheiset rakennukset onnistuttiin suojelemaan liekeiltä.

Hätäkeskus sai palosta hälytyksen noin kello 1.15. Paikalle lähetettiin runsaasti yksiköitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.