Mainos

Tuleva äiti kuuli törkeän kommentin ultraäänitutkimuksessa: ”Vauvasi on ruma!”

Tuore äiti oli hoitajan tutkittavana, kun tämä tiedusteli, millaisia nimiä äiti on vauvalleen miettinyt. Seurannut keskustelu järkytti äitiä siinä määrin, että hän jakoi kokemuksensa keskustelupalstalla.

Sen piti olla tavanomainen ultraäänitutkimus. Tuore äiti oli hoitajan tutkittavana, kun tämä tiedusteli, millaisia nimiä äiti on poikavauvalleen miettinyt.

Seurannut keskustelu järkytti äitiä siinä määrin, että hän jakoi kokemuksensa netmums-sivun keskustelupalstalla.

– Sanoin, että tällä hetkellä pidän Alfiesta ja Vinniestä. Hän sanoi: "En pidä noista nimistä, koska kun lapsi on vanhempi, ne eivät ole kovin ammattimaisia. Kuvittele asianajajaa nimeltä Alfie”, hoitaja totesi.

Järkyttynyt äiti tiedusteli netissä muilta, mitä mieltä he ovat tällaisesta toiminnasta. Hoitaja leimattiin epäammattimaiseksi ja törkeäksi. Epäammattimaisuus ei kuitenkaan päättynyt tähän: nimen kommentoimisen lisäksi hoitaja solvasi vauvaa.

– Hän kutsui vauvaa rumaksi, ja kun totesin, ettei se ole kilttiä, hän sanoi ”oh, tarkoitan vain sitä, kun vauva ei mennyt hyvään asentoon, jotta voisin tutkia ja ottaa kuvan”. Olin yksin, kyseessä oli uusintatutkimus ja hoitaja oli aika kovakourainen, työnsi skanneria vatsaani hyvin kovaa, vaikka sanoin, että se sattuu, äiti kuvailee.

Muut kommentoijat pitivät omituisena, ettei äiti valittanut kohtelustaan. Keskustelun aloittanut äiti katuukin, ettei tehnyt asialle mitään.


***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.