Äiti laittoi niskoittelevan poikansa punnertamaan vessan lattialla – nettiin levinnyt kuva kerää ylistystä: "Tarvitsemme enemmän kaltaisiasi vanhempia"

Äiti sai sakot 3-vuotiaan poikansa pissahädän takia – tuomari osoitti inhimillisyyttä 1:39
Tämä äiti sen sijaan sai sakot 3-vuotiaan poikansa pissahädän takia – tuomari osoitti inhimillisyyttä

Amerikkalaisäiti pani vastaan sanoneen poikansa punnertamaan vessan lattialla. Mollyn kuva tilanteesta keräsi kehuja somessa.

Amerikkalaisäidin kurinpitomenetelmä kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa. Teksasilainen Molly Wooden kuvasi toisen äidin rankaisemassa lastaan fyysisellä tavalla, kertoo Good Morning America.

"Jos käteni eivät olisi olleet täynnä, olisin antanut aplodit"

Kuvassa äiti katsoo vierestä, kun lapsi punnertaa kaupan vessan lattialla. Kuvan oheen Molly kirjoitti viestin, jossa kehui äidin toimintaa.

– Jos käteni eivät olisi olleet täynnä pidellessäni lapsia, olisin antanut sinulle aplodit. Kun poikasi sanoi sinulle kaikkien aikojen vastalauseen, pysyit rauhallisena ja hallittuna samalla, kun lisäsit kymmenen lisäpunnerrusta hänen koko ajan kasvavaan punnerrusmääräänsä, Molly kuvaili Facebookissa.

– Tarvitsemme enemmän kaltaisiasi vanhempia, jotka eivät pelkää olla vanhempia omille lapsilleen sen takia, mitä joku muu voisi heistä ajatella.

Poika sanoi vastaan, äiti lisäsi punnerrusten määrää

Mollyn mukaan poika oli valittanut vessan lattian olevan "ällöttävä", mihin äiti oli vastannut "ehkä sinun ei olisi pitänyt käyttäytyä niin huonosti" ja käskenyt poikaa punnertamaan vielä kymmenen kertaa lisää.

Molly julistikin suorastaan rakastavansa naista, joka punnerruksia seuratessaan roikotti toista lasta kainalossaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ihaili äidin "vahvaa vanhemmuutta"

Haastattelussa Molly kertoi, että rakastaa "vahvaa vanhemmuutta", mutta ei yleensä näe sitä toteutettavan julkisesti. Hän itse uskoo, että voimakas vanhempi on ensisijaisesti vanhempi ja vasta toissijaisesti lapsen ystävä.

– Kun olet pyytänyt lapseltasi jotakin, kuten yksinkertaisesti häntä käyttäytymään tai siivoamaan leikkien jälkeen, eikä pyyntöä täytetä, minkä tahansa seurauksen oletkin kertonut heidän tottelemattomuudestaan seuraavan, se täytyy toteuttaa päättäväisesti. Et voi perääntyä, Molly sanoo.

– Tiesin, että monet perheenjäsenistäni hyväksyisivät (kuvatun) äidin menetelmät, joten päätin julkaista sen. En tajunnut, miten monta kertaa kuvaa jaettaisiin.

"Muistan tehneeni tätä omien poikieni kanssa"

Otoksesta tuli kuitenkin pian huippusuosittu, kun muutkin intoutuivat kehumaan tuntemattoman äidin toimintaa. Kuvaa ajettiin kymmeniä tuhansia kertoja.

– Hienosti tehty, äiti! Tracy Rupert Eilson kehuu.

– Muistan tehneeni tätä omien poikieni kanssa! Se oli niin hauskaa. Hyvää työtä, äiti, Mona Blazier Hilton sanoo.

– Viimeinkin joku tekee jotakin, mitä suurin osa muista haluaisi tehdä, mutta ei tee, lähinnä tuomitsemisen pelosta, Clauda Hernandez sanoo.

– On virkistävää nähdä julkaisu, jossa äiti rakastaa lastaan tarpeeksi tehdäkseen huonon käytöksen seurauksista prioriteettilistan ykkösen. Hyvin toimittu! Tulet kasvattamaan kunnioittavia lapsia, Becky Downare Heine sanoo.

Kaikkia kuva ei ihastuttanut

Hieman yllättäen vain murto-osa ihmisistä piti kuvan toimintaa epäsopivana.

– Tuollaisen kasvatuksen saaneena lapsena, ole kiltti ja katso, miten pitkälle viet tämän. Kurin ja kaltoinkohtelun välillä on tietty raja. Toivon, ettei hän ole sellainen vanhempi ja oikeasti osaa katsoa, ettei ylitä rajaa, Rose Sporleder kirjoittaa.

Mollyn mukaan hän sai myöhemmin sosiaalisessa mediassa yhteyden kuvan naiseen, joka oli kiittänyt kuvan julkaisemisesta ja tuesta. Kaksikko on menossa kahville.

Lue myös:

    Uusimmat