Mainos

Tuhannet taloudet yhä sähköttä

Myrskyn aiheuttamien sähkökatkojen korjausta on jatkettu läpi yön. Tuhannet taloudet ovat silti yhä ilman sähköä etenkin Lounais-Suomessa, Hämeessä ja Uudellamaalla.

Vattenfallilla sähköttömiä asiakkaita on vielä noin 4 000, joista suurin osa lounaisessa Hämeessä. Eilisillan jälkeen sähköt on palautettu noin 1 600 asiakkaalle. Yhtiöstä kerrottiin aamuyöllä, että jäljellä olevat viat ovat kaikkein hankalimpia korjata, joten aivan kaikille ei välttämättä saada sähköjä takaisin vielä tänäänkään.

Fortumilla sähköttömiä talouksia oli varhain aamulla noin 18 000 eli noin 2 000 vähemmän kuin myöhään eilisiltana. Vikoja saatiin korjattua enemmänkin, mutta yön aikana riehuneet myrskyt aiheuttivat uusia sähkökatkoja useilla paikkakunnilla etenkin Lounais-Suomessa, yhtiöstä kerrotaan.

Savon Voiman asiakkaista ilman sähköä oli kahdeksan aikaan aamulla vielä noin 300. Eilisillan jälkeen sähköt on saatu palautettua noin 700 asiakkaalle. Savon Voima arvioi saavansa loputkin viat korjattua tämän päivän aikana.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.