TTK-tähtioppilas Pernilla Böckerman on varoitellut tanssinopettajaansa yhdestä asiasta: "Olen puhunut, ettei pidä pelästyä sitä"

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tanssiparit 29:13
Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat julkistettiin torstaina 10.8. suorassa lähetyksessä. Katso koko tilaisuus tästä!

Pernilla Böckerman on yksi tulevan TTK-kauden kisaajista.

MTV:llä heittäydytään jälleen tanssin pyörteisiin, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa syksyllä televisioruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla tuotantokaudella tanssiparketille hyppää 11 tähtioppilasta, joista yksi on fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman.

Nuoresta saakka julkisuudessa ollut Böckerman kertoo olevansa hyvin tarkka siitä, minkälaisiin televisio-ohjelmiin hän osallistuu. Kuitenkin kun häntä pyydettiin mukaan tulevalle TTK-kaudelle, ei fitness-tähden tarvinnut pohtia vastaustaan kahdesti.

– TTK on ohjelma, mihin olen ollut aina valmis lähtemään mukaan. Jos kysely olisi tullut vaikka jo neljä vuotta sitten, niin olisin ihan ehdottomasti lähtenyt mukaan, hän sanoo.

Juuri tämä syksy on Böckermanille erityisen otollinen ajankohta astua tanssiparketille, sillä hän ei tällä hetkellä valmistaudu fitness-kisoihin. 

– En ehkä aikaisempina vuosina olisi voinut lähteä tähän formaattiin, koska se vie ihan hirveästi aikaa, ja olet käytännössä kiinni siinä, etkä voi tehdä ainakaan samaan aikaan kisavalmisteluja, vaan täysi fokus pitää olla formaatissa, hän sanoo. 

Böckerman suhtautuu tulevaan TTK-seikkailuun positiivisin ja jännittynein mielin. Hän kertoo jännittävänsä etukäteen muun muassa sitä, miten hänen arkensa lähtee rullaamaan samanaikaisesti tanssimisen kanssa.

Böckerman nimeää vahvuuksiaan kilpailun kannalta olevan fyysinen kunto ja kyky eläytyä, sisäistää rytmiä ja musiikkia sekä ilmaista itseään omalla keholla. Viimeisimpänä mainitut taidot ovat karttuneet etenkin rytmisestä voimistelusta sekä joukkuevoimistelusta, joita molempia Böckerman harrasti nuorempana.

Böckerman toivoo pystyvänsä suhtautumaan TTK-ohjelmaan rennommalla otteella kuin kilpaurheiluun.

– Olen henkeen ja vereen urheilija, ja kaikki urheilijat on tietyllä tapaa tehty samasta muotista. Varsinkin yksilöurheilu, jossa olen ollut, on tietyllä tavalla aika itsekästä ja vaatii tietynlaista itsekkyyttä ja itsekriittisyyttä. Toivon, että voisin lähteä tähän kilpailuun rennommin, enkä menisi eteenpäin hammasta purren, vaan voisin pitää hauskaa. 

Böckerman on käsitellyt asiaa etukäteen fitness-valmentajansa Johanna Hermansin kanssa. Hän kertoo Hermansinkin sanoneen, ettei Böckermanin tulisi suhtautua TTK:hon kilpailusuorituksena, vaan hauskanpitona. Hän ajattelee, että Tanssii Tähtien Kanssa on hyvä paikka oppia, ettei aina tarvitse olla paras ja osata kaikkea heti.

Fitness-tähti on käynyt tulevaa läpi myös tanssinopettajansa Anssi Heikkilän kanssa, jolle hän on kertonut muun muassa tavastaan reagoida asioihin.

– Näytän tunteitani aina vahvasti, puhutaan sitten siviiliminusta tai urheilijaminusta. Jos minulla on hauskaa, niin minulla on ihan superhauskaa, ja kun minua itkettää, niin annan kyynelten tulla. Olen puhunut Anssin kanssa, ettei pidä pelästyä sitä, miten paljon näytän tunteita, hän sanoo.

Böckerman on todella iloinen saatuaan tanssinopettajakseen juuri Heikkilän. Hän kertoo kaksikon tulevan hienosti juttuun ja olevan tietyiltä osin hyvinkin samanlaisia persoonia.

Viimeisimpänä Böckerman haluaa painottaa, että vaikka häntä todennäköisesti seurataan ohjelmassa tietyiltä osin urheilijana, toivoisi hän voivansa näyttää kilpailussa myös niin sanottuja heikkouksiaan sen sijaan, että takaraivossa jyskyttäisi aina urheilijan itsekriittisyys sekä ajatus täydellisestä suorituksesta ja muiden mielipiteistä.

– Haluaisin lähteä kilpailuun sillä asenteella, että mitä sitten, jos mokaankin. Tietysti aina tehdään täysillä, mutta pilke silmäkulmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat