Tshekkimissi Jitka Novackova ja Huuhkajat-kapteeni Tim Sparv odottavat esikoistaan – paljastavat Me Naisissa, kuinka rakkaus roihahti

0:26
Tim Sparv ja Jitka Novackova olivat yksi illan kuvatuimmista pareista Linnan juhlissa viime talvena

Jalkapalloilija Tim Sparv ja puoliso Jitka Novackova kertovat Me Naiset -lehden yhteishaastattelussa parisuhteestaan. 

Kun Huuhkajat eteni syksyllä historiallisesti jalkapallon EM-turnaukseen, nousi Suomessa otsikoihin myös kapteeni Tim Sparvin kuvankauniin puolison Jitka Novackovan nimi.

Vuoden 2011 Miss Tshekiksi kruunattu Novackova hurmasi suomalaiset tyylillään myös joitain viikkoja myöhemmin Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivänvastaanotolla.

Keväällä kolmatta vuosipäiväänsä viettänyt pariskunta julkisti aiemmin syyskuussa iloiset uutiset: perheeseen odotetaan vauvaa.

Pari on esiintynyt avoimesti yhdessä sosiaalisessa mediassa, joka on Novackovalle myös työtä. Nyt he kuitenkin kertovat Me Naisten haastattelussa, kuinka rakkaus roihahti reilut kolme vuotta sitten. Ensikohtaaminen tapahtui Tanskassa yhteisen ystävän syntymäpäivillä.

Pari kertoo lehdelle, että molemmat tiesivät heti, että heidän välillään on jotain enemmän.

– Jitkan kunnianhimo ja toiset huomioon ottava luonne tekivät vaikutuksen. Minulle tuli tunne, että tästä voisi tulla jotain, Sparv muistelee haastattelussa.

Aluksi pari eli pitkään etäsuhteessa. He muuttivat yhteen vasta tämän vuoden alussa, kun Novackova muutti Prahasta Tanskassa pelanneen Sparvin luo. Sittemmin pari on muuttanut jo Kreikkaan, kun Sparv siirtyi pelaamaan Kreikan Superliigaan.

9-vuotiaana mallintyöt aloittanut Novackova on myöntänyt jo aiemmin YouTube-videollaan testanneensa alkuun jalkapalloilijaa, sillä hänelle etäsuhteessa eläminen tuntui alkuun vaikeammalta. 

Novackova kertoi myös Me Naisille tehneensä suhteen alussa testin, kuinka pian Sparv ottaisi yhteyttä, jos hän itse pitäisi täyttä radiohiljaisuutta. Puhelua sai odottaa neljä päivää.

– Vaikka välitämme toisistamme varmasti yhtä paljon, erossa ollessa halusin olla mukana jokapäiväisessä elämässä, soitella ja jakaa asioita. Tim on erilainen. Tuon testin jälkeen hän ymmärsi, että hänen pitää soittaa useammin, jos aiomme olla yhdessä, Novackova sanoo.

Lähde: Me Naiset

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja