Suomalaiset Linnan juhlissa hurmannut Jitka Novackova ja Tim Sparv hempeilevät vuosipäiväkuvissa – jalkapalloilija yllätti rakkaansa hulppealla lahjalla

0:26
Jitka Novackovan tyyli oli suomalaisten mieleen Linnan juhlissa 2019

Huuhkajat-kapteeni Tim Sparv ja Jitka-rakas ovat seurustelleet kolme vuotta.

Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin tshekkirakas Jitka Novackova hurmasi suomalaiset kertaheitolla joulukuussa, kun näyttävä pari asteli presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Pariskunta vietti keskiviikkona seurustelusuhteensa kolmatta vuosipäivää. Novackova julkaisi merkkipaalun kunniaksi Instagramissa suloisia kuvia, jotka paljastavat, että vuosipäivää vietettiin ulkona muun muassa piknikin merkeissä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Kolmas vuosipäivä! Kaksi ja puoli vuotta se oli etäsuhde, mutta nyt olemme asuneet yhdessä jo useamman kuukauden, kaunotar iloitsi kuvatekstissä.

Yksi kuvista paljasti, että jalkapalloilija yllätti rakkaansa vuosipäivän kunniaksi Givenchyn käsilaukulla, vaikka pari oli Novackovan mukaan sopinut, ettei hanki toisilleen lahjoja.

– Heräsin varhain aamulla, menin aamiaiselle ja katsoin tuolilleni, ja siellä se oli. Musta kaunokainen, jota voin käyttää tilanteessa kuin tilanteessa, Novackova iloitsi.

Hän kertoo päivityksessään, että lahja sai hänet kuumeisesti pohtimaan vastalahjaa Sparville ja pohti, mikä ilahduttaisi varmasti puolisoa. Ratkaisu löytyi lopulta helposti, sillä Novackova paljastaa puolisonsa olevan omasta ajastaan nauttiva introvertti.

– Hänellä ei ole muutamaan kuukauteen ollut omaa aikaa, kun muutin tänne, joten kirjoitin kortille, että hän saa perjantai-iltana omaa aikaa. Hän ilahtui kovasti, paljasti Novackova, jonka mukaan Sparv oli kuitenkin huomaavaisesti kysynyt rakkaaltaan, mitä hän aikoo sillä välin tehdä.

Pariskunta kertoi yhteen muutostaan ja etäsuhteestaan jo aiemmin Youtube-videolla. Pari on asettunut Tanskaan, missä Sparv pelaa Superligassa FC Midtjyllandin riveissä.

Novackova tekee puolestaan uraa sosiaalisessa mediassa. Novackovalla on missitausta: hänet kruunattiin Miss Tshekiksi vuonna 2011. Näyttävä, vaalea kaunotar edusti maataan myös Miss Universum -kisassa samana vuonna, mutta ei sijoittunut.

Novackova paljasti, että siinä missä Sparv on introvertti, hän itse on täysi vastakohta. Myös Huuhkajat-kapteeni vitsaili yhteen muutosta taannoin Instagramissa.

 – Kaksi viikkoa koronakaranteenia takana ja emme ole vielä käyneet toistemme hermoille. Se on ollut positiivinen yllätys, hän kirjoitti Instagramissa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja