Mainos

Treffinne olivat menestys, jos…

Olette olleet ulkona, ja sinulla oli hauskaa. Miten tästä eteenpäin? Nämä merkit kertovat, että mies nauttii seurastasi, ja haluaa sitä lisää.

Kun olette ulkona, sinusta kiinnostunut mies ei halua jakaa sinua. Hän ei juutu puhelimeen tai jää suustaan kiinni kadulla. Jos treffinne päättyvät hänen kaveriporukkansa keskelle, ne eivät luultavasti menneet ihan nappiin, toteaa marieclaire.com.

Mies nauttii seurastasi, jos treffit jatkuvat loppuun asti – tai venyvät. Katastrofitreffeille jouduttuaan mies luultavasti etsii pakotietä ja karkaa heti illallisen tai elokuvan jälkeen. Mikäli kemiat pelaavat, hän yrittää luultavasti lisätä seurassasi viettämäänsä aikaa. Saitko kutsun yömyssyille, tai pyysikö mies, että kävelisitte kotiin yhdessä? Treffit olivat menestys!

Kukaan ei myöskään ehdota uutta tapaamista, jos ei nauttinut seurasta, joten kutsu uuteen illanviettoon on hyvä merkki. Kenties hän kutsuu sinut mukaansa puistoon kävelyttämään koiraansa, tai auttamaan shoppailussa. Näin hän kertoo, että haluaa tutustua sinuun paremmin arkisten asioiden keskellä.

Puhelin kertoo kiinnostuksesta

Kun olet päässyt tapaamisestanne kotiin asti, tarkkaile puhelintasi. Innostavat treffit voivat saada miehen kiittämään hauskasta illasta tekstarin voimin.

Jos hän olisi kiinnostunut, hän soittaa? Vanha klisee pitää paikkansa. Seuraasi toivova mies ottaa yhteyttä, ja haluaa jutella kanssasi.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.