Tre Kronor -valmentajan uhmakas käytös SVT:n studiossa hämmentää – pyörsi puheitaan ja kieltäytyi vastaamasta kysymykseen: "En sanonut niin"

Tre Kronorin päävalmentaja Rikard Grönborgin käytös herätti ihmetystä tiistaina tappioon päättyneen MM-kisojen Ruotsi-Venäjä -ottelun jälkeen. Grönborg ei halunnut vastata kaikkiin SVT:n toimittajan esittämiin kysymyksiin ja pyörsi puheitaan.

Ruotsi hävisi ottelun tylysti 4-7. Toinen erä oli joukkueelle katastrofi, sillä Venäjä iski 20 minuuttisen aikana kuusi kertaa. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

SVT:n toimittaja Marie Lehmann haastatteli studioon saapunutta päävalmentajaa penkin alle menneen ottelun jälkeen. Lehmann aloitti kysymällä katastrofaalisesta toisesta erästä.

– Ensimmäinen erä oli meiltä paras koko turnauksessa. Meidän olisi pitänyt tehdä vielä yksi maali ylivoimalla, sitten kaikki olisi ollut todella hyvin. Tuntuu siltä, että kaikki meni toisessa erässä. Aloitimme erän hyvin, mutta kuolimme, hän sanoi Expressenin mukaan.

Toimittaja kysyi lisätietoja, mutta valmentaja ei ollut enää samoilla linjoilla.

– En sanonut niin.

– Olimme toisessa erässä melko ok, mutta emme voi antaa kaksi vastaan yksi -mahdollisuuksia tällaista joukkuetta vastaan. Kiekkoa ei voi menettää omalla alueella, se ei ole hyvä asia. Sitten palasimme peliin, jota pelasimme hyvin avauserässä.

Lehmann kysyi kiekkojen menettämisestä, mikä ei ollut valmentajan mieleen.

– Mitä tarkoitat? He tekivät asioita, joista emme päässeet yli. Yritimme kaikkemme, joten en tiedä, mitä tarkoitat.

Grönborg koki, että Lehmann keskeytti hänet kesken vastausten. Ilmapiiri oli painostava. 

– Minun pitää kysyä kysymyksiä ja kysyä siitä, mitä ajattelette pelistä tai mitä aiotte muuttaa. Normaaleja kysymyksiä, eikö niin, toimittaja kyseli.

Grönborg piti pitkän hiljaisuuden, kunnes vastasi.

– Kyllä, mutta kysyt kysymyksen, etkä anna minun vastata siihen.

– Hän teki työnsä ja kysyi relevantteja kysymyksiä päävalmentajalta. Hän teki, mitä on täällä tekemässä.

– En halua arvostella sitä, miten ihmiset vastaavat esittämiimme kysymyksiin. En usko, että tämä vaikuttaa loppukisoihin. Tämä oli kuitenkin lyhyt haastattelu kirvelevän tappion jälkeen.  

Lue myös:

    Uusimmat