Ruotsi matkusti yötä myöten Kosiceen MM-puolivälierää varten, koko pukukoppi pakattiin mukaan – ”Painoa varmaan 1500 kiloa”

Ruotsi hävisi tiistaina Venäjälle rumin lukemin 4-7 ja kohtaa MM-kisojen puolivälierässä Suomen. Otteluun valmistutuminen ei ole Tre Kronorille helppoa, sillä joukkue pakkasi koko pukukopin ja matkusti yöllä lähes viisi tuntia Bratislavasta Kosiceen.

Aftonbladet haastatteli tappiollisen Venäjä-ottelun jälkeen Tre Kronorin huoltajaa Anders "Pudding" Weiderståhlia. Kello oli Slovakian aikaa puoli 12 yöllä, kun koko pukukopin sisältö sullottiin rullakoihin ja niistä pakettiautoon.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

– Kaikilla pelaajilla noin neljä mailaa. Sitten on pyyhkeet, teipit, urheilujuomat, proteiinipatukat... Painoa on varmaankin 1500 kiloa, Wederståhl arvioi.

Pittsburgh Penguins, Edmonton Oilers, Dallas Stars, Toronto Maple Leafs, Colorado Avalanche, Chicago Blackhawks... Pinoon ladotuista lätkäkasseista näki hyvin Ruotsin joukkueen rakenteen  –tähtisikermässä on 21 NHL-pelaajaa.

– Emmekö saaneet yhtään pienempää autoa?, huoltaja vitsaili.

Huoltajat söivät työn lomassa pizzaa. Edessä oli pitkä yö, sillä joukkue matkusti yötä myöten Kosiceen.

Joukkue ajoi viitisen tuntia ja toivoi saavansa hotellihuoneet, jotta ennen aamun harjoituksia ehtisi myös nukkua.

– Tämä on harmillista, sillä meillä meni niin hyvin. Teemme kaiken tiptop, jotta pojilla on hyvä harjoitella ja pelata myös Kosicessa, huoltaja harmitteli matkustamista.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat MM-kisojen välierässä torstaina klo 21.15.

Lue myös:

    Uusimmat