Travis Barker ja Scott Disick sittenkin väleissä keskenään – "Hän ei halua mitään pahaa verta"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian kävi lastensa kanssa Suomessa.

Travis Barker ei toivo pahaa verta hänen ja kihlattunsa ex-miesystävän välille.

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin Kourtney Kardashian, 42, ja Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker, 45, menivät lokakuussa kihloihin.

Kardashianin lasten isän ja ex-miesystävän Scott Disickin  kerrottiin menneen kihlausuutisesta täysin pois tolaltaan. Lähteiden mukaa katkera Disick pyrki välttelemään rakastavaisten seuraa, sillä heidän seuransa teki miehen olon hankalaksi.

Disick on ilmeisesti ehtinyt kuitenkin hieman sulatella asiaa, sillä tuoreimpien E! Online -julkaisun saamien tietojen mukaan, Barkerin ja Disickin välit ovat sangen kohteliaat.

Työvelvoitteet pakottavat olemaan tekemisissä

Kourtneyn äidin Kris Jennerin syntymäpäiviä juhlittiin 6. marraskuuta, minkä johdosta koolla olivat niin Disick kuin juuri kihlautuneet Kardashian ja Barkerkin.

E! Onlinen haastattelemien lähteiden mukaan Disick kokee olonsa yhä epämukavaksi, mutta hän on ymmärtänyt tilanteen olevan "uusi normaali".

– Scott tietää, ettei voi paeta Travisia ja Kourtneyta, ja hänen täytyy nähdä heitä. Scott otti taukoa Kourtneyn ja perheen näkemisestä, mutta on lupautunut heidän uuteen ohjelmaansa, joten hän piti olla paikalla, lähde kertoo.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan lopetusuutisen jälkeen paljastettiin, että perhe aikoo kuvata elämäänsä jatkossakin. Uuden sarjan on tarkoitus nähdä päivänvalo ensi vuoden alussa.

Vaikka Disick saapuikin ex-anoppinsa syntymäpäiville käytännössä työn velvoittamana, lähteen mukaan Disickin ja Barkerin välit ovat sydämelliset.

– Travis aina tervehtii Scottia ja on hyvin mukava. Hän ei halua mitään pahaa verta Scottin ja hänen välille, lähde kertoo.

Toisen lähteen mukaan Barker ei ole antanut Disickin suhtautumisen häiritä elämäänsä.

– Sen perusteella, mitä kaikkea Tarvisin elämässä on tapahtunut, hän ei halua lähteä mukaan kenenkään muun draamaan ja haluaa pitää kaiken positiivisena. Hän ja Kourtney ovat keskittyneet rakentamaan yhteistä elämää ja se sisältää myös yhteisvanhemmuutta ja heidän perheidensä pitämisen onnellisena, toinen lähde kertoo.

Disick ei tiedä miten käyttäytyä

Lähteiden mukaan, Disick yrittää joka tapauksessa pitää hieman etäisyyttä lastensa äitiin, sillä hän ei aivan tiedä miten käyttäytyisi Kardashianin ja Barkerin kanssa.

– Scott tietää, että se on asia, jonka yli hänen pitää päästä ajan kanssa, mutta toistaiseksi hänelle on hankalaa nähdä heidät yhdessä, lähde kertoo.

Vaikka Disick onkin viettänyt viime aikoina vähemmän aikaa Kardashianin perheenjäsenten kanssa, on hän lähteen mukaan läheisin Kourtneyn siskon, Khloe Kardashianin ja perheen äidin, Kris Jennerin kanssa.

– Hän viettää yleensä aikaa juuri Khloen ja Krisin kanssa, kun on perheen kanssa tekemisissä. He saavat hänen olonsa kotoisaksi, lähde toteaa.

Lähde: E! Online

Lue myös:

    Uusimmat