Ilouutisia faneille! Kardashianit palaavat viihdyttämään tv-katsojia jo ensi vuoden alussa!

Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa 1:40
Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa

Khloé Kardashianin mukaan julkkisperheen uusi sarja tulee katsottavaksi jo ensi vuoden alussa.

On kulunut vain muutama kuukausi siitä, kun ikonisen Keeping Up With the Kardashians -realitysarjan viimeinen jakso tuli kaiken kansan katsottavaksi. 20 tuotantokautta kattava sarja näki päivänvalon ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja kun sen lopettamisesta ilmoitettiin, oli moni fani murheen murtama.

Kardashian-Jennerin klaania tv-ruutuihinsa kaipaaville faneille on kuitenkin luvassa ilouutisia: ökyrikas julkkisperhe palaa televisioon jo ensi vuoden alussa!

Kardashianeiden sisarusparven kolmanneksi vanhin, Khloé Kardashian vieraili hiljattain talk show -juontaja Ellen DeGeneresin luotsaamassa The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa. Tuolloin Kardashian vihjasi, että hänen perhettään voidaan odottaa jälleen nähtäväksi televisioruuduissa ensi vuoden alusta alkaen. Sarjan on määrä tulla katsottavaksi ainakin Hulu-tilausvideopalveluun.

– Luulisin, että (se on tulossa) muutaman kuukauden sisällä, tammikuun lopussa tai helmikuun alussa, Kardashian paljastaa DeGeneresin kysyessä, milloin julkkisperheen tähdittämä sarja tulee nähtäväksi.

Kardashian kertoo haastattelussa, että Kardashian-Jennerin klaani on innoissaan uudesta sarjasta.

Sarjan kuvaukset ovat olleet käynnissä muutaman viikon ajan, mutta sarjan sisältö pysyttelee vielä toistaiseksi salassa. Edes sarjan nimeä ei ole vielä julkistettu.

Kardashianeiden uutta sarjaa odotellessa voit palata julkkisperheen vanhojen kommellusten pariin C More -suoratoistopalvelussa. Palvelusta löytyvät Keeping Up With the Kardashians -sarjan kaudet 3–20.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat