Mainos

Traktorikuski kuoli kolarissa – poliisi pyytää ohittajia ilmoittautumaan

Pyhäjoella Pohjois-Pohjanmaalla traktorin kuljettaja on kuollut liikenneonnettomuudessa.

Onnettomuus sattui Kasitiellä, noin kilometriä ennen Pyhäjoen keskustaa, kun rekka-auto törmäsi edellä ajaneeseen traktoriin.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä rekka-auton kuljettaja ei ollut havainnut edellään ajanutta traktoria ajoissa, vaan pienestä väistöyrityksestä huolimatta törmäsi traktorin perässä olleeseen kauhaan.

Törmäyksen jälkeen traktorin takapyörä irtosi ja traktori suistui oikealle ojaan. Rekka-auton nuppi ajautui ojaan ja kaatui, perävaunu jäi ajokaistalle. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Törmäyksessä menehtyi traktoria kuljettanut 78-vuotias mies. Rekan kuljettaja selvisi törmäyksestä vähäisin vammoin.

Tie tapahtumapaikalla oli poikki useita tunteja ja liikenne jouduttiin ohjaamaan kiertotietä. Toinen ajokaista saatiin käyttöön iltakuudelta. Poliisin mukaan liikenteeseen tulee luultavasti illan aikana katkoksia ajoneuvojen noston takia.

Poliisi sai tapahtumapaikalla selville, että hieman ennen onnettomuutta useampi henkilöauto oli ohittanut onnettomuudessa olleen traktorin.

Traktori oli punainen Belarus -merkkinen traktori ja sen perässä oli kauha. Traktorin ohittaneita autonkuljettajia pyydetään ottamaan yhteys poliisiin numeroon 071 876 5141

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.