TPS sai Hongan selän näkyviin – "Tunteet ovat pinnassa"

Jalkapalloliigan putoamistaistelun kannalta tärkeässä kamppailussa TPS pystyi voittamaan FC Hongan 2-1.

TPS on edelleen sarjan peränpitäjä, mutta vain kolme pistettä Hongan perässä. Sarjassa on jäljellä vielä yhdeksän kierrosta.

Honka meni Roni Porokaran maalilla 1-0 johtoon toisella puoliajalla. Silloin nousi kentällä esiin ottelun suuri TPS-sankari Mikko Hyyrynen. Hän teki vain seitsemän minuuttia myöhemmin 1-1 tasoituksen antaen uskoa joukkueelle. Hyyrynen teki myös 82. minuutilla voittomaalin. Molemmat maalit syntyivät kulmurin jälkeisistä ruuhkista,

- Tunteet ovat pinnassa ja fiilis aivan loistava, kertoi ottelun ratkaisija Mikko Hyyrynen, 36. Pelillisesti ei ollut ehkä meidän parasta peliämme, mutta tahtoa ja taistelua oli joka miehellä.

- Emme juurikaan ole onnistuneet erikoistilanteissa vaan meille on niistä tehty maaleja. Nyt saimme korvausta siitä. Meillä on nyt hyvä putki päällä ja saatiin jo kaverin selkä näkyviin. Pojat saavat yhden ylimääräisen vapaapäivän ja sen jälkeen takaa-ajo jatkuu, selvitteli näkemyksiään TPS:n valmentaja Mika Laurikainen.

Hongan valmentaja Shefki Kuqi ei tietenkään juhlinut, mutta ei ollut murheen murtamakaan.

- Tulos on jalkapalloilussa hyväksyttävä, vaikka meilläkin oli erinomaisia tilanteita ratkaista peli. Tämä oli mielestäni paras vieraspelimme pitkään aikaan, mutta tulos oli tietysti huono. Nyt on kolme pistettä eroa, mutta uskon, ettei meillä lopulta tule olemaan hätää, Kuqi tuumaili.

Lue myös:

    Uusimmat