TPS-nuorukainen paukutti suutaan – Lasse Kukkonen jakaa "kukkopojalle" tiukkaa palautetta

"Muuten jää kyseenalaisesti kuplimaan"– Lasse Kukkonen kommentoi TPS-nuorukaisen kukkoilua 7:31
TPS:n Eemil Viro ja Ruben Rafkin puhuivat kokemuksesta TPS:ssä, minkä jälkeen C Moren asiantuntijat Sami Kapanen, Lasse Kukkonen ja Pekka Saravo pääsivät vauhtiin.

TPS:n nuori puolustaja Eemil Viro, 19, on aiheuttanut kohua kommenteillaan tämän jääkiekon SM-liigakauden aikana. C Moren asiantuntija Lasse Kukkonen peräänkuuluttaa, että nyt olisi parempi voittaa.

Viro nosti jo runkosarjan aikana laineita pelaajien ikää koskevilla lausunnoillaan.

– Tykkään itse siitä, kun joka päivä tulee hallille treeneihin tai peliin ja katsoo niitä jätkiä, niin kaikki ovat nuoria. Ei ole sellaista, jos menee vaikka Tapparan koppiin, niin siellä kaikki ovat varmaan jotain 32-vuotiaita, Viro lausui C Moren Red Bull Läpimurto -ohjelmassa.

HIFK:ssa pelannut maalivahti Frans Tuohimaa, 29, nosti sittemmin sosiaalisessa mediassa esiin takavuosista lisääntyneen vanhemmille pelaajille kuittailun. Viro napautti terveiset Tuohimaan suuntaan, kun TPS päihitti HIFK:n välierissä voitoin 3–1.

– Onhan se mukavaa lähettää kaveri kesälomille. Toivottavasti Tuohimaalla on ilmapatja pumpattuna valmiiksi, Viro pamautti Ilta-Sanomissa, ja moni katsoi hänen rikkoneen kuittailullaan koodia.

Viro oli nyt C Morella kertomassa joukkuekaverinsa ja ikätoverinsa Ruben Rafkinin kanssa kokemuksen merkityksestä ja konkaripelaajien panoksesta kopissa. C Moren studiossa jatkettiin tämän jälkeen aiheesta.

– Yksi iso osa kokemusta on ymmärrys siitä, että ei olla saavutettu rehellisesti sanottuna mitään ennen kuin summeri soi viimeisen kerran ja pokaali on käsillä. Tepsin tarina on ollut hieno, mutta se on vasta puolessa välissä. Jos se ei pääty hyvin, kukaan ei osta sitä kirjaa, asiantuntija Lasse Kukkonen sanoi TPS:n tarinan kirjoittamisesta ennen turkulaisten 1–3-tappioon Lukkoa vastaan maanantaina päättynyttä kolmatta finaalia.

Asiantuntija Sami Kapanen pohti tämän jälkeen TPS:n nuorten pelaajien kompastuskiveä ja Pekka Saravo huomautti turkulaisleiristä kuulluista puolihuolimattomista lausunnoista.

Kukkonen puntaroi voittamisen elementtejä.

– Voittamiseen tarvitaan tiettyä kukkopoikamaisuutta. Tarvitsee olla sitä asennetta, että minua ei kiinnosta yhtään, mitä te olette saavuttaneet. Minä tulen nyt ja otan tämän mestaruuden, Kukkonen kommentoi.

Puolustajaikonilla oli perään tiukkaa sanottavaa Viron kukkopoikamaisista lausunnoista.

– Hienoa, että huutelee. Toivottavasti huutelee pojan (mestaruuspokaali) kanssa tällä viikolla. Sitten se tarina on hieno. Muuten se jää kyseenalaisesti ilmaan kuplimaan. Mihin jäi sitten se viime hetken toimittaminen? Kukkonen sanoi.

Katso keskustelu ja Pekka Saravon sekä Sami Kapasen jatko aiheeseen ylälaidan videolta.

Lukko johtaa finaalisarjaa TPS:ää vastaan voitoin 2–1. Suomen mestaruus on Lukolle katkolla tänään tiistaina Turussa kello 16 käynnistyvässä neljännessä finaalissa.

Lue myös:

    Uusimmat